2777
2789
عنوان

پرستاري از مادر شوهر٢

386 بازدید | 12 پست

با وجود دو تا دختر چرا بايد عروس مجبور به پرستاري بشه؟!؟دختراش يه شهر ديگه ان كه يكيش خونه زندگي و شوهر و بچه داره كه خب هيچي ولي اون يكي كه مجرده چرا نبايد بياد كنار مادرش باشه!

علاوه بر اون اونقدري داره كه پرستار بياره!

خداي نكرده اگه مشكلي واسه مادرم پيش بياد محاله بذارم عروس بهش رسيدگي كنه!چون حس ميكنم عزت نفس مادرم زير سوال ميره!!!دو روز رفتم پيشش موندم!

ولي هم امتحاناي دانشگاهم خيلي واجبه هم يه امتحان ايلتس دارم كه اگه نمره قبولي نيارم كارم رو از دست ميدم.

كاش ميشد لحظه ها را پس گرفت...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاهل و مجرد نداره هردو وظیفه نگه داری دارن مادرشونه به شوهرت بگو با خاهراش صحبت کنه هرسه تاشون پول ...

فكر نميكنم صحبت كردن جواب بده مجرده انقد عصبيه كه يه دعوا راه ميندازه اينجوري

من اگه یه روزی مادرم نیاز به نگهداری داشته باشه ازش نگهداری میکنم به هیچ وجه پرستار نمیگیرم حاضر نی ...

منم منظورم از عزت نفس همين بود!!!يه روزي مادر هامون هميشه ترگل و ورگل بودن و اراسته جلو بقيه ظاهر شدن!در مواقع مريضي هم دختر بايد سعي كنه هيچ كسي شلختگي شونو نبينه!چون به نظرم تنها محرم دختره!

ماشالله به خاهر شوهرت . 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
بیچاره مادرشوهرت چی میکشه ازدست تو 

نترس عزيزم اونقدري احترامش رو دارم كه زبانزد خاندان شدم!!!!!!!!

تو هم تو اون شرايط جاي من بودي حرصت ميگرفت كه دختراش سر خونه زندگي شون باشن من درس و امتحانم رو بايد ول ميكردم ميرفتم پرستاري