2777
2789
عنوان

اگه در این مورد تجربه دارین کمک کنین, خانومای با سیایت بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 49 پست

عزیزم زندگی تو یه ساختمون یه دل گنده میخواد😥😥

باید بیخیال باشی..الان بهتر شد شوهرتم متوحه كارش شد..دیگه كشش نده ولی اینو یه بهانه قراربده هروقت چیزی گفت بگو اوهدفعه اینكاركرد دیگه براش كاری نمیكنم..به شوهرتم بگو فقط بخاطر تو بیخیال شدم..هرچی حساس تر باشی بدتر میشه..منم یه خواهرشوهر تنبل دارم كلی ازدستش كشیدم ولی الان اومده دستم باید چجوری رفتاركنم

دوره،دوره تنهایی دستها نیست دوره،دوره تنهایی دلهاست😥😥😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم زندگی تو یه ساختمون یه دل گنده میخواد😥😥 باید بیخیال باشی..الان بهتر شد شوهرتم متوحه كارش شد ...

اره, باشه اینکارو میکنم, ولی میدونم شوهرم دو روز بعد این کار مامانش یادش میره باد روز از  نو روزی از نو

خب شوهرم متوجه بشه, چه فرقی به حالم میکنه؟ اگه الان جوابشو ندم کاراشو ادامه میده اخه

خب دیگه ازت حمایت کرده ...یه کاری نکن شوهرت ازحمایت کردنت پشیمون بشه...بعداونهاهم چندتا میزارن روش که آره زنت اینجوری رفتارکرده و....اوضاع بدترمیشه

به بهشت نمی روم اگر مادرم آنجا نباشد... 
اخه دفعه ی بعد باز شوهرم مجبورم میکنه هرچی میپزم بدم بهشون, این ناراحتم میکنه

حالا کم کم این عادت رو باید از سرش بندازی. یه دفعه که نمیشع.

بعدم اون دفعه هایی که غذا میدی پایین به نیت خیرات برای امواتت بده که دلت رضایت داشته باشه.

گاهی کم درست کن که فقط به اندازه ی دو نفر باشه که نشه پایین داد.

بعضی وقتا که بوی غذا از خونشون میاد به همسرت بگو بیا بریم فلان چیز رو از بیرون بخریم امروز همش بوی این غذا از پایین میومد هوس کردم.

اره, باشه اینکارو میکنم, ولی میدونم شوهرم دو روز بعد این کار مامانش یادش میره باد روز از  نو رو ...

تو یادت نره..من اوایل میرفتم خونشون كلی كارمیكردم انگاروظیفه خودم میدونستم یباربه خودم اومدم تصمیم گرفتم براخودم ارزش قائل شم هیچی نمیگفتم فقط هركاری دلم میخواست میكردم الان اوضاع عالیه

حالا کم کم این عادت رو باید از سرش بندازی. یه دفعه که نمیشع. بعدم اون دفعه هایی که غذا میدی پایین ب ...

اره ایده های خوبی دادی عزیزم, به قران شده روزی که گفتم غذا کمه, برگشته گفته باشه سهم منو بده ببرم اونا بخورن, بعد اومده سهم منو دوتایی خوردیم

تو یادت نره..من اوایل میرفتم خونشون كلی كارمیكردم انگاروظیفه خودم میدونستم یباربه خودم اومدم تصمیم گ ...

من این موضوعو بهانه میکنم خونشون نمیرم, شبای احیا هم مراسم داره اونم اگه شوهرم دعوا راه نندازه نمیرم

اره ایده های خوبی دادی عزیزم, به قران شده روزی که گفتم غذا کمه, برگشته گفته باشه سهم منو بده ببرم او ...

خب نده ..اگه برد توهم غذانخور..كوتاه نیا

خب نده ..اگه برد توهم غذانخور..كوتاه نیا

ای خواهر, میرم تو اتاق خودمو حبس میکنم درو قفل میکنم که نیاد به زور ببردم پایه میز, انقد داد و بیداد میکنه پشت در همه همسایه ها میفهمن

من این موضوعو بهانه میکنم خونشون نمیرم, شبای احیا هم مراسم داره اونم اگه شوهرم دعوا راه نندازه نمیرم

نه مراسم برو نزار قصیه علنی بشه..بزار برا آبرو خودشم شده بهت احترام بزاره..اونجوری ممكنه شوهرتم لج كنه خونه مادرت نیاد