2777
2789

سلام دوستان. من پنج شنبه زایمان کردم. زایمانم هم سزارین بوده. از دیروز تا حالا موقع شیر دهی به نی نیم شدیداً سینه هام میسوزه و زخم شده. به حدی که موقع شیر دادن دادم بالا می‌ره و اشکم در میاد. کسی هست که مشکل منو داشته باشه یا بدونه برای درمانش چه کاری باید بکنم؟

من اگر مرد بودم و دست زني را مي گرفتم پا به پايش فصل ها را قدم ميزدم و برايش از عشق و دلدادگي مي گفتم تا لااقل يك دختر در دنيا از هيچ چيز نترسد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن زیتون بزن مرتب وفقط نوک سینه تو‌نکن دهن بچه باید یکم از حاله قهوه ای هم بذاری دهنش تا خوب شیر برسه بهش...دیگه سینه تم زخم نمی شه

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

مرسی عزیزم. این کرمو امروز خریدم و بعد از هر بار شیر دهی استفاده کردم. کاش زودتر خوب بشه

من اگر مرد بودم و دست زني را مي گرفتم پا به پايش فصل ها را قدم ميزدم و برايش از عشق و دلدادگي مي گفتم تا لااقل يك دختر در دنيا از هيچ چيز نترسد
اره من اونطوری بودم بعد اینکه شیر خوردن نی نی تموم شد با یکم شیر نوک سینه رو خیس کن 

این کارم میکنم عزیزم. ولی هنوز خوب نشده

آره عزیز ، طبیعیه منم شیر دادنی داد میزدم ، هر دفعه از شیر خودت روش بریز ، هر روز حمام با آب گرم ماس ...

مرسی عزیزم. تا کی اینطوریه؟

راستی قدمش مبااااارک.این روزا مثل برق و باد میگذره

مرسی عزیزم... آره، واقعا زود گذشت