2777
2789
عنوان

این قرصاروخوردم پوستم روشن ترشد

339 بازدید | 14 پست

سلام دوستان یه هفته هست قرص اهن و قرص ویتامین ای و شربت بکومپلکس میخورم  پوستم روشن ترشده  شمام خاستین امتحان کنین البته من سبزه نیستم خودم سفیدم ولی چندین وقته پوستم کدر شده بود ک الان جون گرفته 

موفق باشید

كلا تعريف قرص ويتامين E رو تو نت زياد خوندم..اون شربت رو واس چي ميخوردي گلم؟

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

من هم امگا3 و ویتامین ای میخورم. البته آهن دکتر برام نوشت ولی نخوردم. ب کمپلکس هم یادم رفته. یه بار اینجا گفتم پریدن بهم دیگه نگفتم 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كلا تعريف قرص ويتامين E رو تو نت زياد خوندم..اون شربت رو واس چي ميخوردي گلم؟

اونم کلا سرشاراز ویتامین هست تویخچال بود فوایدشو سرچ کردم دیدم معرکه هست دارم میخورم روزی یه قاشق البته اشتهامو زیاد کرده خودمم ک شصت کیلوام

واسه چی کیی پرید بت

تا گفتم امگا3 و ویتامین ای گفت نخیر باید برین آزمایش بدین من تا حالا نشنیدم کسی برای امگا3 آزمایش بده. تازه ش هم من برای خشکی پوست گفتم. زن داداشم رفت دکتر پوست اصلا بهش کرم نداد. فقط امگا3 و ویتامین ای و بقیه ویتامینها. من هم خوردم خشکی پوستم رفت 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
تا گفتم امگا3 و ویتامین ای گفت نخیر باید برین آزمایش بدین من تا حالا نشنیدم کسی برای امگا3 آزمایش بد ...

واااا این قرصارو میشه خورد بدون تجویز پزشک ولی اگ کسی بیماری خاصی داره شاید خطرناک باشه براش ولی درکل اینا قرصاویتامین دار هست

من امگا3 رو برای خشکی پوستم میخورم. شما هم اگه خشکه بخوری خوب میشه ولی اگه چرب باشه پوستتون جوش میزنه 

قرص آهن ایرانی یا خارجی  اسمش چیه  ویتامین ایی چند؟

رفتم داروخونه گفتم قرص اهن تو پااستیک ده دونه بم داد دونه پونصدوپنجا نمیدونم خارجی بود یا ایرانی ویتامین ای هم بسته ای یازدع تومن باید باشه اگ اشتبا نکنم