بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا اگر حجتی نداشته باشد حکمت و عدلتش زیر سوال میرود
شبهه ای دارید بپرسید
فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام
من یه بار توی اوج یه ماجرایی میخواستم اینجا تاپیک بزنم
کلی استرس کشیدم
با اینکه همیشه سعی کردم اطلاعات دقیق ندم از خودم یا مثلا پاک کردم مشخصات رو.... ولی اون موضوع تازه داغ بود و نگران بودم کسی ببینه و خب کاملا مشخصه منم دیگه....
نمیدونم واقعا بعضیا اینجا چطوری با جزئیات و همون موقع که تو کش و قوس یه ماجرا هستن، تاپیک میزنن
بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴
افرین ولی سعی کن یچیزایی تغییر بدی مثل تعداد بچه هات یا شغل همسر یا سن خودت و شهرتو نگو
نه حواسم هست، سعی کردم اگر هم اطلاعات اینطوری دادم فوری پاک کنم
ولی خب وسط یه ماجرا به نظرم نباید تاپیک زد
خیلی ریسک داره
همش نگران بودم اونی که در موردش تاپیک زدم، ببینه 😂😂
بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴