2777
2789
عنوان

من خونه مادرشوهرمم

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 42 پست
بخدا من مریض بودن انفلانزا تب شدید اونم تو شهر. غریب باورت میشه مادر. شوهر من فقط تلفنی احوال پرسید ...

عزیزی

چشم

امروز ۳ اتفاق عالی برای من خواهد افتاد ......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چلاااا

دلیل خاصی نداره 🤔 ما خانوادگی نظرمون اینه اگه قراره به خودت ارج و قرب بدی و خودتو بالا ببری جلو خانواده شوهر تو همین دوران نامزدیه، هر چقدر هم تو این دوران کمتر ببیننت بیشتر بالا بالا میشی ، حالا فرقیم نمیکنه آشنا باشی یا غریبه

باردار نیستم 🙂 تیکر دوس دارم🤗
بخدا من مریض بودن انفلانزا تب شدید اونم تو شهر. غریب باورت میشه مادر. شوهر من فقط تلفنی احوال پرسید ...

باورت میشه که مادر شوهر من زنگ هم نمیزنه احوال بپرسه باردارم حالم شدیدا بده نوه اون تو شکم منه من مجبور شدم برم یه شهر دیگه خونه خواهرم که اون ازم پرستاری کنه بعد مادرشوهرم که بقل گوشمه نه اومد و نه زنگ میزنه مردی یا زنده ای 

پای ادعا هم که بیافته میگه ما خیلی خوبیم من حرف ندارم بهتر از من مادرشوهر نیست

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
باورت میشه که مادر شوهر من زنگ هم نمیزنه احوال بپرسه باردارم حالم شدیدا بده نوه اون تو شکم منه من مج ...

دقیقااا حالتو. میفهمم فقط ادعا فقط حرف مفت

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود