2777
2789
عنوان

دکور خونه

402 بازدید | 25 پست

نظرمیخواستم درمورد کاغذ دیواری 

کسی کاغذ دیواری استفاده کرده؟جنسش چی بوده ؟چندتا رول بود؟

اتاقتون چند مترو بود و هزینش چقدشد؟

خدا همین نزدیکیهاست...توی قلبتون...هیچوقت ناامیدنشین...خدایاعاشقتم ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما استفاده کردیم با اینکه رنگشم روشن بود خونه رو خفه و دلگیر کرده بود سر یه سال بابام کندش نقاشی کرد ...

لابد شلوغ بوده و رنگش تیره اگه رنگ روشن مثلا زمینش کرم یا سفید باشه با گلهای ریز و پراکنده خوبه فضارم بزرگتر نشون میده

من استفاده کردم جنس خوب پول خوب هم دادم

دوسال بعد شروع کرد ور اومدن

با اینکه از مغازه شیک و با ضمانت خریدیم

همه رو هزینه کردم کندیم و رنگ کردیم 

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁
لابد شلوغ بوده و رنگش تیره اگه رنگ روشن مثلا زمینش کرم یا سفید باشه با گلهای ریز و پراکنده خوبه فضار ...

گفتم ک رنگش روشن بود شلوغم نبود ب رنگش شیری روشن بود یه حاله ها خیلی ریز طلایی هم داشت مثل خوشه گندم

من استفاده کردم جنس خوب پول خوب هم دادم دوسال بعد شروع کرد ور اومدن با اینکه از مغازه شیک و با ضما ...

لابد اونایی ک نصب کردن ناشی بودن 

نمیدونم یعنی پشیمون میشیم؟

لابد اونایی ک نصب کردن ناشی بودن  نمیدونم یعنی پشیمون میشیم؟

میگم مغازه خوب نه هرجایی

دلت میخواد نصب کن

نمیخوای نکن

رنگ بهتره

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁
ايرانى رولى ٤٥ هزار تومن هست تا خارجى ٨٠-١٠٠ تومن  مثلا فكر كنم يه اتاق ١٢ مترى  ٤ رول ب ...

انشاالله زودپولدار میشی😊