2789
عنوان

باردارم شوهرم منو برد نذری مادرش الانم قهره چرا برگشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 3067 بازدید | 73 پست
من گفتم الان به شوهرم بگم منو ببر میگن نه خودشم کمک کرد نه گذاشت این کاری کنه برای همین به بابام گفت ...

باید میگفتی هر چی باشه شوهرته وظیفه اون بود ببره تو رو

بزار بقیه حرف بزنن دعوا تو خونت نمیفته ولی وقتی شوهرت بهش بربخوره تو خونت بحث پیش میاد

تو باید اولش ب شوهرت بگی همه خواسته هاتو

سرنوشت شیرین من A❤️🌒 دارم کنکور رشته کامپیوتر رو میخونم و امیدوارم قبول شم 👩💻 تازه عروسم هستم 😁💍 دارم تلاش میکنم که بتونم دوتاشو باهم هندل کنم در کل زندگی همیشه هم زیبا نیست حتی خاطرات خوبم سختی های خودشو داره ولی میتونه یه جاهایی خیلی زیبا باشه🥰

باید خودت میزدی به کوای بازی که عزیزم من کمرم درد میکنه زیر دلم درد میکنه نمیتونم پای گاز بمونمخودتم ...

همونننننن من خرم بخدا

خونه خودم اشپزی نمیکنم بعد اونجا وایسادم اشپزی

مربی بدنسازی و پیلاتس

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کاش مادرشوهرت رختخواب تو و جاری که بچه کوچیک داره رو کنار هم تو همون اتاق پهن میکرد چون هرچند رفتارش ...

از اول عادتمون داده مادرشوهرم که هر کدوم پیش شوهرمون بخوابیم بعد اون اتاق چون پنجره بزرگ روبه حیاط داره و دلبار تره جاربم از اول برش داشته بود و هنیشه اونجا بودن ما اینجا

اره بابا فردا روزی اونوقت چیزی بشه منو ول نمیکنن

مربی بدنسازی و پیلاتس

هموننن.حالا این حرف به درک نمیفهمم سرسنگین بودنش په معنی میده دیگه

حس میکنه کنترل گری و ریاستش از دست داده!

کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه لایک کنه نه درخواست دوستی بده...

عزیزم کارت اشتباه بود باید چهارتا اوق موق میزدی و اینا نشون میدادی حالت بد شده تا شوهرت بیارتت بیرون ...

شوهرم هی میومد و میرفت و گفت عیب نداره ۴ دوته بادمجون سرخش کت کلا عادت داره همیشه میریم اونجا هی باید کنار من باشه

باردارم نبودم خونه مادرشوهر خودش بیشتر جای من کار میکرد ولی امروز نه نمیدونم چش شده کلا

مربی بدنسازی و پیلاتس

اسی بچه جاریت چقدرشه؟چون بچه کوچیک داشتن هم به اندازه باردار بودن سخته بچه توی سرو صدا نمیخوابهبچه ن ...

بچه جاریم ۲ سال ۴ یا ۵ ماهشه

جاریم پارسال و سال قبلش نیومد بخوابه گفت بچم کوچیکه صبح زود میومد ولی شوهر من قبول نکرد امسال نریم شب حتی مادرشوهرم گعت ۱۰ صبح بیا تو و نمیخواد شب بیای ولی اقا گفت دوست دارم بریم

قیمشو خود مادرشوهرم زودتر گذاشته بود فقط بادمجون و برنج بود

مربی بدنسازی و پیلاتس

کلا مرداد دوس دارن زنشون ازشون حساب ببره و ازشون اجازه بگیره توام ز زدی به بابات انگار سرخود کاری کر ...

اره شوهر من کلا این مدلیه و خوشش میاد ولی من دیگه واقعا از دست خودش رن داداشش عصبی بودم زنگ زدم بابتم بعد گفتم اونجام چیزی بهم نگفت اومد خونه قاطی بود

مربی بدنسازی و پیلاتس

باید میگفتی هر چی باشه شوهرته وظیفه اون بود ببره تو رو بزار بقیه حرف بزنن دعوا تو خونت نمیفته ولی وق ...

اره اشتباه کردم اونم که حساس

کلا جاریم همیشه باعث اعصاب خوردی

مربی بدنسازی و پیلاتس

اره شوهر من کلا این مدلیه و خوشش میاد ولی من دیگه واقعا از دست خودش رن داداشش عصبی بودم زنگ زدم بابت ...

اونجا جاش نبوده چیزی بگه حرص خورده اومده خونه نشون داده

الان فک میکنه بهش بی احترامی کردی توام خرش کن باش حرف بزن بگو واقعا حالم بد بود اگر جاریتو بگی فک نکنم بت حق بده چون مردا این چیزا رو نمیفهمن زنا بیشتر میفهمن سعی کن با یک چیزی خرش کنی که بهت حق بده با چیز منطقی

اونجا جاش نبوده چیزی بگه حرص خورده اومده خونه نشون داده الان فک میکنه بهش بی احترامی کردی توام خرش ک ...

مشکل شوهر من اینه کلا مرد سالاری دوست داره.زودم خر میشه ها

اره اگه بگم زن داداشت میگه ول کن بابا ۱ شب بود تموم شد رفت مردد حوصله این چیزارو ندارن🤦♀️🤦♀️

مربی بدنسازی و پیلاتس

اره اشتباه کردم اونم که حساس کلا جاریم همیشه باعث اعصاب خوردی

فک میکنم چون مادرشوهرت واسه حامله بودنت حواسش بهت هست

داره حسودی میکنه

البته فقط حسه هاا😂

سرنوشت شیرین من A❤️🌒 دارم کنکور رشته کامپیوتر رو میخونم و امیدوارم قبول شم 👩💻 تازه عروسم هستم 😁💍 دارم تلاش میکنم که بتونم دوتاشو باهم هندل کنم در کل زندگی همیشه هم زیبا نیست حتی خاطرات خوبم سختی های خودشو داره ولی میتونه یه جاهایی خیلی زیبا باشه🥰

مشکل شوهر من اینه کلا مرد سالاری دوست داره.زودم خر میشه ها اره اگه بگم زن داداشت میگه ول کن بابا ۱ ش ...

چون میدونم زود هر میشه میگم خرش کن اینجور مزدا عاشق احترامن و عاطفی هم هستن راحت میشه خرسون کرد

ولی خوب میگم مغز مردان مث زنان نیست هرچیزی و قبول نمیکنه مخصوصا خاله زنک بازی و که ما از صد فرسخی میفهمیم

واسه همین میگم خودتو خراب نکن

تو که رگ خوابشو میدونی خرش کن به همون طریق که میدونی