2789

امروز نذری شله زرد داشتن منم ۸ ماهمه گفتم من امسال نمیام نمیتونم گفت نه باید بیای و از دیشب منو برد اونجا بخوابیم چون شبح زود پامیشن برای شله زرد

مادرشوهرم جای منو همسرمو انداخت تو اتاق تهی خونه که به حیاط راه نداره گفت تو بارداری راحت باشی و صبح با سر و صدا بیدار نشی

جای جاریمو برادرشوهرمو بچشون هم انداخت اتاقی که یه در به حیاط داره.بقیه هم تو حال

من رفتم دسشویی برادرشوهرمو همسرمم داشتن برنج میشستن.اومدم دیدم جاریم بچشو که خوابش برده گذاشته رو تشک توی اتاق ما و خودشم دراز کشیده کنارش من که وارد اتاق شدم گفت شرمنده بچش خوابه نمیشه بلندش کنم چیزی میخوای بردار درو ببند و برو😐😐😐😐😐😐😐😐

مجبور شدم خوابیدم اون یکی اتاق از اخر شب و نزدیک صبح سر و صدا و حالمم بد بود و بوی گاز میومد اصلا داشتم میمردم صبحم زود اومدن گفتن پاشید اینجا میخوایم ظرفای نذری رو بچینیم

برای ناهار هم مادرشوهرم به جاریم گفت خوزشت بادمجون بزار بعد جاریم بادمجونارو ریخت توی ماهیتابه و رفت بعد داد میزد که فاطمه ببین نسوزن و مجبور شدم همشو سرخ کنم انقدر حالم بد بود و اذیت شدم که ساعت ۱۱ بود زنگ زدم بابام گفتم فقط بیا منو ببر

دیگه به همسرم گفتم من خیلی حالم بده گفتم بابام بیاد سراغم توام کارارو بکن تموم شد خواستی بیا نخواستی ناهارتو بخور بعد از ظهر بیا

حالا اقا قهر کرده که تو چرا بی اجازه من زنگ زدی بابات و منو گذاشتی تو عمل انجام شده و ول کردی رفتی این چه کاری بود زشت بود رفتی مگه تو صاحاب نداره و.....

خدایی حق داشتم یا نه؟

مربی بدنسازی و پیلاتس

خوب جاریت توصیه مادرشهرت بنده خدا تقصیر نداشته که تو باید جواب اون جاری عوضیتو میدادی و سکوت نمیکردی

اصلا مادرشوهرم گفت تو صبح ۱۰ بیا نمیخواد امسال شب بیای بخوابی اذیت میشی همسرم گفت نه من دوست دارم بخوابم باید بیای و از این مسخره بازیای اقایون

مربی بدنسازی و پیلاتس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اصلا مادرشوهرم گفت تو صبح ۱۰ بیا نمیخواد امسال شب بیای بخوابی اذیت میشی همسرم گفت نه من ددست دارم بخ ...

خوب دیگ مادرشوهرش طرفته الان فک میکنه چی شده رفتی اتفاقا باید دهم جاریتو سرویس کنی هرچی شد بگی ببخشید فلان جون من باردارم نمیتونم عین خودش با کارت حرصش بدی

وای چقدر حرصم گرفت زنیکه عوضی

اصلا جلو اینجور آدما سکوت نکن بیشتر ازت سو استفاده میکنن عین خودشون پرو باش و حرفتو بزن

بهش گفتم بابتم داره میاد سداغم میدم اتفاقا یه قابلمه شله زرد برای مامان و بابام گذاشت و بیا برای فامیلات ظرف شله زرد جدا کن میدم پسرم ببره تقسبم کنه و اصلا ناراحت نشد شوهرمه مسخره بازی در میاره

مربی بدنسازی و پیلاتس

اصلا مادرشوهرم گفت تو صبح ۱۰ بیا نمیخواد امسال شب بیای بخوابی اذیت میشی همسرم گفت نه من دوست دارم بخ ...

خوب دیگ مادرشوهرش طرفته الان فک میکنه چی شده رفتی اتفاقا باید دهم جاریتو سرویس کنی هرچی شد بگی ببخشید فلان جون من باردارم نمیتونم حاتم نباید میبردی اتاق دیگه میگفتی من نمیتونم برم مامان گفته شما اینجا بخوابید جای خودتو شوهرت و مینداختی میگفتی ببخشید ما اینجا میخوابیم شما برید اونور تر عین خودش با کارت حرصش بده

وای چقدر حرصم گرفت زنیکه عوضی

اصلا جلو اینجور آدما سکوت نکن بیشتر ازت سو استفاده میکنن عین خودشون پرو باش و حرفتو بزن

خوب دیگ مادرشوهرش طرفته الان فک میکنه چی شده رفتی اتفاقا باید دهم جاریتو سرویس کنی هرچی شد بگی ببخشی ...

بهش گفتم میرم چیزی نگفت فقط گفت بیا برای فامیلات ظرف شله زرد جدا کن بوم شوهرت ببره تقسیم کنه

و هر سال دوتا قابلمه هم اندازه شله زرد برای خانواده جاریم و خانواده من میزاره دیگه اونم داد بابام بردیم

اره بابا کرم داره قبل بارداری سر کار کردن هیچ مشکلی نداشتبم ولی الان اذیت میکنه.بعد اون اتاق رو همیشه ما مبخوابیدیم دیشب از عمد رفت بچشو خوابوند

مربی بدنسازی و پیلاتس

دقیقا موافقم با نظرتون

والا خوب اینجوری آدما داریم ما آخه تو فامیل فک میکنم زرنگ منم مدل خودشون رفتار میکنم اصن نمیتونم یه دفه هم تحملشون کنم با کاراشون ادمو حرص میدن

عععع چرا سایت اینجوری شده دوباره دوبار میاد اولین بار ارور داد

عیب نداره عزیزم کلا سایت یکم ارور میده منم تاپیک زدم دوبار تاپیکم ثبت شد

مربی بدنسازی و پیلاتس

بهش گفتم میرم چیزی نگفت فقط گفت بیا برای فامیلات ظرف شله زرد جدا کن بوم شوهرت ببره تقسیم کنه و هر سا ...

مثل سگ حسادت میکنه مدل خودش باش تا کن...الان داره بشکن میزنه تو رفتی اینارو باید مثل خودشون باشی سکوت کنی بدتر میکنن

من بودم جای خودمو شوهرمو از لجم میرفتم بغلش مینداختم که فک نکنه زرنگه و میتونه بتازونه

زنیکهههه