2777
2789
عنوان

دندان در اوردن کودک

154 بازدید | 7 پست

سلام کمک کنید پسرم هشت ماهشه دو روزه تب داره و خیلی بی قراره هیچ علامت دیگه سرفه یا آبریزش نداره فقط آب دهنش میره میشه به خاطر دندون در اوردن باشه ؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم دو روز تب داشت،دوشبم نخوابید،خیلیم بدی کرد،شیرم نمیخورد،بعدم یهویی یه مروارید کوچولو تو دهنش دیدم.😍

البته از اون روز هنوزم سینه نمیگیره.الانم دوباره چند روزه خیلی بدی میکنه هرچی دستش میدیم با حرص گاز میگیره،رو لپاشم خیلی حساس دس بزنی گریه میکنه.

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

پسر من 5 ماهو نیمشه اولیشو سه چهار روزه در آورده.

دومی رو کی در میاره؟؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒