الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهر من تك پسره پدرومادرش زندن اما جالبه مادره قهر ميكنه ميره ما بايد ناهار وشام اقارو بديم تو يه ساختمون هستيم اب وبرق وگرنه و تعميرات هم پاي ماست پدرشوهرم هم فوق العاده پولدار اما خسيس
فعلا که زندس ولی اگه مرد حتما میاد خونمون اخه یه دختر بیشتر نداره اونم اصلا کمک نمیده اگه اومدخونمون بچه های اونم باید نگه داریم چون خواهرشوهرم کارمیره.
وااااای چه فکرایی شاید اصلا من زودتر مردم
خخخخ
بهترین نگاه دنیا درست قبل از بوس کردنه"""یه ثانیه قبلش
منم شوهرم تک فرزند نیست دو تا برادر دیگه داره که خیلی بیخود تشریف دارن منم که میبینم مادرشوهرم مریضه هر بار بریم شهرشون میبریمش چکاب بده یا دکتر میبریمش به جهنم که دو تا پسر دیگش نمیبرنش آدم باید به آدمیزاد کمک کنه من نمیتونم ببینم اون مریض باشه من بی تفاوت باشم چون خودم رو جاش میزارم اگه مادرم بود و برادرهام و عروسمون بی تفاوت باشن خوب مسلمه خوشم نمیاد میخوام آتشیشون بزنم هر چند که الانم نمیبرن بیشتر کارهای مادرم رو خودم میکنم و دکتر میبرمش به نظر من اگه تک فرزند باشن گناه دارن بیشتر هواشون رو داشته باشید از هر دست بدید از همون دست پس میگیرید اگه بد هستن خدای نکرده شما وقت به خاطر رضایی خدا انجام بدید و از خدا جوابش رو صد برابر پس میگیرید منت نزارید برای مادر شوهرتون عوضش به خدا منت بزارید به خدا بگید فلان کار رو برات کردم خدایا فلان گره زندگیم رو باز کن خیلی زود جواب میگیرد
خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها