بچه ها من یه مدت هست مصرف مرغ رو قطع کردم و دیدم واقعا حال روزم بهتر شده که رفتم راجع به مرغ سرچ کردم
خلاصه با تحقیقات گسترده دیدم این مرغ هایی که الان شماها دارین می خورین
یک : شربت ب کمپلکس از داروخونه می گیرن به علاوه ی سایر داروهای اشتها آور و بهشون میدن تا اشتهاشون زیاد بشه زیاد بخورن و چاق بشن
دو : وجود خون مردگی هایی که توی بال و گردن و اینه وجود داره یعنی بهشون انواع انتی بیوتیک تزریق شده که مریض نشن و بمیرن اما باید حداقل دو روز بعد از تزریق اینا رو بکشن تا این آنتی بیوتیک دفع بشه از بدنشون که اونا رو رعایت نمی کنن چون سریع تزریق می کنن خونمردگی میشه و آتنی بیوتیک تو بدنشون وارد بدن ما میشه و عملکرد کبد رو مختل می کنه
و این که هورمون هم بهشون تزریق می کنن یا توی آب و خوراک مرغ مصرف می کنن یا نه رو دقیق نمی دونم اما شک نکنید اینا تغذیه نرمال و معمولی ندارن و برای بدن و کبد مضر هستن و هورمون های بدن رو بهم می ریزن
خلاصه تر این که یه مدت نخورین می بینین که حال روزتون بهتره بی خود زود خسته نمیشین و سر حال ترین
حتا روی پریود شدن و شدت خونریزی هم موثره ، برای داشتن بچه ای سالم اکیدا توصیه می کنم در ماه های اول بارداری مرغ نخورین ... و یا اگه می تونین مثل من مصرف مرغ رو قطع کنین ، یه مدت نخورین اشتهاتون معمولی میشه ، یه پف عجیب توی بدنتون هست که اون از بین میره و دیگه بی دلیل چاق نمیشین
(در صورت انتشار این مطلب حتما با لینک کانال مامی ناز باشه ممنون )
برای ارتباط با من روی آیدی زیر ضربه بزنین @mitra831