2777
2789

سلام بچه ها

من یه پسر حدودا 6 ساله دارم. حالا برای زایمان دومم که سزارینه اومدم خونه مامانم اینا. چون راهم خیلی دوره مجبور شدم با پرواز از کلی جلوتر بیام(چون بعد از یه تاریخی دیگه اجازه پرواز نمیدن). واقعاً خسته و کلافه شدم،پسرم بدون حضور باباش عصبی شده خودم داغون شدم، هر روز با هم دعوا داریم😢😢

اینا همه مقدمه بود تا شرایطمو بدونین

حالا میخوام بچم که بدنیا اومد زودی برگردم خونمون، به نظرت با وجود سزارین کی میتونم برگردم؟ 

خدایا دوستت دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شهر محل سکونتم با مامانم یکی نیست . برای زایمانم مامانم پیشم اومد و ۱۵ روز موند و رفت ولی من همسرم مرخصی داشت و خونه بود و واقعا کمک حالم بود 

آرزو کن،گوش های خدا پر است از آرزو،و دست هایش پر از معجزه،شاید بزرگترین آرزوی تو،کوچکترین معجزه ی خدا باشد، خدایا معجزه ات را میخواهم ... 

منم شهر محل سکونتم با مامانم یکی نیست . برای زایمانم مامانم پیشم اومد و ۱۵ روز موند و رفت ولی من همس ...

من مامانم شرایطش رو نداشت که بیاد پیشم وگرنه از خدام بود اون بیاد، الان یه ماهه که اینجام دارم داغون میشم😕🙁

خدایا دوستت دارم
اره بابا بعد از ده روز سرپا میشی بعدشم ختنه رو بذار  یه ماه بعد که خودت جون بگیری

آخه جایی که هستیم دکتر درست و حسابی برا ختنه نداره، شوهرم میگه همین تهران ختنش کنیم خیالمون راحت تره

خدایا دوستت دارم

کم کم ده  پانزده روز. که سرپا شی

. البته خوب معمولش 40 روزه ولی حال که از شوهرت دوری دوهفته بمون بعد برو. بچه رو هم بذار همه مشکلات تولد مثل زردی و اینا حل شه بعدم پبش دکتر اورولوژیست ببر بعد ختنه کن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله