2777
2789

خانما من از هفته ۱۸ دکتر برام یک قرص اهن نوشت و یک قرص فمیبیون۲ 

من ازاون موقع تا الان ک هفته ۲۴ هستم قرص اهن روری یکی میخورم ولی صب ها بعد از چند نفر شنیدم ک باید حتما شب میخوردم و قرص فمیبیون ۲ رو هم صورتیشو باید صب میخوروم و زردشو شب ک من کلا در روز فقط یکی میخوردم الان اتفاقی نمیوفته؟خیلی نگرانم واسه بچم کاری نشده باشه

سلام خیر تا اونجا که من میدونم

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون

سلام 

خیر 

هیچ اشکالی نداره

مصرف قرص آهن در شب بخاطر اینه که بعد از شام و قبل از خواب باشه تا علائم گوارشی کمتر احساس بشه

و همچنین با فاصله از صبحانه (لبنیات) باشه

همین

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام  خیر  هیچ اشکالی نداره مصرف قرص آهن در شب بخاطر اینه که بعد از شام و قبل از خواب ب ...

ممنون ولی من صبحا بعد از صبحانه میخوردم ولی تا چند ساعت بعدش دیگه چیزی نمیخوردم..😣راجب قرص فمیبیون ۲ اطلاعاتی نداری؟

هیچ مشکلی نیست

کار شما هم درسته

به زمان ارتباطی نداده

فمیبیون هم همینطور کپسولش ویتامین E و DHA داره قرصش ویتامینای دیگه

هرموقعی خوردی فرق خاصی نداره

بهتره کپسولش رو بعد از غذای چرب بخوری تا جذبش بره بالا

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
هیچ مشکلی نیست کار شما هم درسته به زمان ارتباطی نداده فمیبیون هم همینطور کپسولش ویتامین E و DHA د ...

چون همه گفتن ما روزی ۲ تا از این قرص میخوریم یکی کپسولش و یکی قرصش ولی من فقط روزی یکی میخوردم ک از فردا همون روزی ۲ تا میخورم..فقط خدا کنه برای بچه ویتامینی چیزیش تا الان کم نشده باشه

چون همه گفتن ما روزی ۲ تا از این قرص میخوریم یکی کپسولش و یکی قرصش ولی من فقط روزی یکی میخوردم ک از ...

خیلی سخت میگیری .بعضیا کلا تو بارداری هیچ مکملی استفاده نمیکنن فقط با تغذیه و رژیم غذایی خوب پیش میرن هیچ مشکلی واسه بچه هاشون پیش نمیاد

ب گفته خود پزشکا هم اهن موجود در قرص و کپسولا همه ملکول هستن و دیر جذب ولی اهن موجود در غذا یون هستش و سریعا جذب بدن میشه

ان شاءالله ک طوری نمیشه 

موقع مصرف مکمل های اهن هر زمان از روز کافیه ک با ی ماده غذایی ک ویتامین سی داره همراه بشه مثه اب پرتقال 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی. مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب راحت، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات یه وقت ناراحت باشه.خدایا شکرت بابت فرشته کوچولویی ک بهم بخشیدی ...
خیلی سخت میگیری .بعضیا کلا تو بارداری هیچ مکملی استفاده نمیکنن فقط با تغذیه و رژیم غذایی خوب پیش میر ...

ممنون عزیزم انشالا ک چیزی نشه نمیدونم چرا اینقد نگران شدم

منم مشهدم کدوم دکتر میری واسربارداری؟؟

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین