2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا نوه چندمیشونه

من تازه عروسم از همین الان خواهر شوهرم داره قربون صدقه برادر زادش میره چون نوه اولیه مامانم غش میکنه تا اسمش میاد

البته باردار نیستم هنوز 😂

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان میرسد امید دواست☁️☺️کاربر سال ۹۶

زنگ زدن و نزدنشون هیچ تاثیری روی بچت نداره غیر از حرص خوردنت!

چه اهمیتی داره مثلا!

به منم هیچکس زنگ نمیزنه خب فدای سر بچه هام!

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بارداری تاج طلای جهانی ک نبردی😐🤣🤣🤣

عزیزم این دوران عزیزم آدم حساسه دلش میخوادحالشو بپرسن 😁😁

خدایا تمام امیدم تویی ناامیدم نکن جز تو تکیه گاهی ندارم مواظب من نی نیم باش . خدایا مواظب همه باش ازدواج دومم هست خیلی سختی کشیدم دوستان دعا کنید همسرم شغل خوبی پیدا کنه خونه بگیره اخلاقش خوب بشه به حرف خانوادش ودخالتاشون گوش نده آدم بشه عاقبت بخیر خوشبخت بشیم ان شاء الله همگی حاجت روا بشید میشه برای سلامتی تمام مادرای باردار ونی نی هاشون و در آخر من نی نی کوچلوم صلوات بفرستید🤲🏻🤲🏻🫶🏼

ناراحت نشو خب اهمیت نده حالا اونا زنگ بزنن یا نزنن سود خاصی داره برات مگه ولشون کن بیخیال

چشم عزیزم منم مثل خودشون اهمیت نمیدم

خدایا تمام امیدم تویی ناامیدم نکن جز تو تکیه گاهی ندارم مواظب من نی نیم باش . خدایا مواظب همه باش ازدواج دومم هست خیلی سختی کشیدم دوستان دعا کنید همسرم شغل خوبی پیدا کنه خونه بگیره اخلاقش خوب بشه به حرف خانوادش ودخالتاشون گوش نده آدم بشه عاقبت بخیر خوشبخت بشیم ان شاء الله همگی حاجت روا بشید میشه برای سلامتی تمام مادرای باردار ونی نی هاشون و در آخر من نی نی کوچلوم صلوات بفرستید🤲🏻🤲🏻🫶🏼

چند سال دیگه میفهمی این موضوع اندازه سر سوزنی اهمیت نداره !!! چرا توقع داری بهت تبریک بگن ؟

چرا مادرش توقع داره دیگران رو خبر کنی؟

تبریک دیگران به چه دردت میخوره؟

تبریک گفتن خوب !نگفتن اصلا برات مهم نباشه!!!

با چیزای دیگه خودتو سرگرم کن مثلا مطالعه کتاب های مهارت فرزند پروری