2777
2789

هنوز 6 ماه نشده که گرفته بودمش ، مسافرت بودیم برگشتیم هتل گوشیم تو کیفم نبود ، کارم شده گریه چند روزه :(((( ، همه اطرافیان هم روی مخم هستن فقط میگن ولش کن پیدا نمیشه یکم امیدواری نمیدن ، ته دلم راضی نمیشه بی تفاوت بشینم ...

کسی راهی بلده برای پیدا کردنش ؟

متاسفانه سیمکارتم که توش بود خاموشه ...

هرچیم ذکر تو نت گفته بودن برای پیدا کردن گم شده ،گفتم ولی هنوز پیدا نشده.. :(((

میشه اگرم راهی به ذهنتون نمیرسه برای پیدا شدنش یه صلوات بفرستید شاید صلوات یکیتون گیرا باشه :(

یا مسهل سهل اینو هی بگوبگویگو پیدا میشه

Ya mosahel sahel 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشی من ایفونه

حالت لاست مودش و فعال کردم اگه گم شه میتونم پیداش کنم (که البته باید به نت حتما وصل باشه)

شماام باید برید شکایت کنی،کارتون گوشیتو ببری سریال گوشیتو میزنن تو سیستم

اگه سیمکارت تو گوشیت بندازن و روشن کنن گوی موقعیتش پیدا میش

برو شكايت كن از سيمكارتت ميتونن پيداش كنن يا از روي خود گوشي جعبشو ببر 

سیمکارتم خاموشه اخه :(( همه م میگن پلیس کاری نمیکنه :( یه نفر پیدا نمیشه یه کلام امیدوار کننده از دهنش دربیاد :(

دوست منم يك هفته بود گوشي خريده بود بعد سالها كه ي گوشي اوراقي داشت نشسته بود رو سكو با شوهرش كيفشم كنارش بوده گوشيشو ميزاره رو كيفش نميدونم چطوري از كنارش بردنش خيلي هم دوندگي كرد اما پيدا نشد ...

متاسفم اگه ناراحت ميشي ولي پيدا نميشه چون الان همه گوشي دارن كسي كه ميدزده واسه استفاده شخصي نميدزده سري فله اش ميكنه و قطعاتش و ميفروشه

خدايا اين هديه قشنگت سالم بياد پيشم ... لطفاااا
گوشی من ایفونه حالت لاست مودش و فعال کردم اگه گم شه میتونم پیداش کنم (که البته باید به نت حتما وصل ...

ميشه اين اپشن و به منم بگيد فعال كنم؟؟ چه جوريه ؟؟

خدايا اين هديه قشنگت سالم بياد پيشم ... لطفاااا