2777
2789
به نظر من ملی میمیره.   چون با لباسای سفید و توی یه فضای نا معلوم به هوش میاد. بیشتر انگار توی ...

😂😂اونجا تیمارستان بود

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
همچین خیلی ام خوب نیست .از بس فیلم خوب تو ایران ساخته نشده اینارو خوب می بینیم .وای من دختر عمو پسر ...

یعنی چی ؟ یعنی شرم آوره یا توهین آمیز 

میگن خیلی چرت ولی کنجکاوم ببینم اما دانلود نکنم آنلاین ببینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اين فيلما ميگن پايان باز.يعني بيننده خودش بايد اونجور كه دوسداره پايانو تصور كنه

چقدر بده این جورفیلمها مد شده،پایان باز دیگه چه معنی داره ؟!بیننده مگه کارگردان یا نویسنده هست که پایان فیلمو خودش تصورکنه. عجبا این همه میشینی فیلم می بینی بفهمی آخرش چی میشه بعدش میگن آخرشو خودت تصور کن !!!

چیزی که سرنوشت انسان را میسازد استعدادهایش نیست انتخابهایش هست.
یعنی چی ؟ یعنی شرم آوره یا توهین آمیز  میگن خیلی چرت ولی کنجکاوم ببینم اما دانلود نکنم آنلاین ...

نه یعنی خیلی ام جذاب نیست . ماهور الوند که اصلا انگار یه جوری بازی می کنه .اخرشم که معلوم نیست باید حدس بزنی . من چندتا  فیلم خیلی خوب دیدم این چند سال . فروشنده ،ابدو یک روز .نفس و شیار 143. محمد رسول الله .اینارو ببین عزیزم 

چقدر بده این جورفیلمها مد شده،پایان باز دیگه چه معنی داره ؟!بیننده مگه کارگردان یا نویسنده هست که پا ...

یک نفر یه متد میاره همه تقلید می کنن .تو خارجم دیگه پایان باز نیست .اول بار اصغر فرهادی از این سبک استفاده کرد .حالا همه یاد گرفتن . حالا کارای اصغر فرهادی کجا اینا کجا 

عه؟؟؟ 😄😄 بهشت 😶😶😑😐😀

😄😄😄😄عاره عاره بهشت بود 😝😒

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
یک نفر یه متد میاره همه تقلید می کنن .تو خارجم دیگه پایان باز نیست .اول بار اصغر فرهادی از این سبک ا ...

دقیقا اولین بار اصغر فرهادی از این متد استفاده کرد حالا همه میخوان مثل اون بشن و فکرمیکنن هرفیلمی پایان باز داشته باشه دیگه خیلی سطحش میره بالا!ولی من شخصا اگه بدونم فیلم پایان باز داره اصلا نگاه نمیکنم.

چیزی که سرنوشت انسان را میسازد استعدادهایش نیست انتخابهایش هست.
من حرف تو رو تایید کردم بعدش به خودم خندیدم که فکر کردم بهشت بوده 😂😂 مرسی عزیزم که گفتی 😍😍🙏🙏😋 ...

😁😁آهان شوخی کردم عشقم😘😘❤💜