2821
2789
عنوان

مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 69 پست
عزیزم 24سالشه بعدشم راست میگه چی از تو کم داره؟ اونمواسه یه خرس؟ خرسه طلا نیست که.ازدواج کرده بچه دا ...

هیچی.

ولی میدونی چیه عزیزم

کلا هرچی من بخرم یا شوهرم برام بخره اونم دقیقا میره اونو میخره یا دقیقا اونو میخواد مشکل اینه

بخدا من خودم نمیخوام اینجوری بشهولی خب چند هفته پیش هم یه جریان شده بود بهم یه تهمت بزرگی زده بود تو ...

باهاش حرف بزن دلیل رفتارشو بپرس خیلی دوستانه

واقعا جدی مبگم بگو چرا من تو ذهنم کلی سوال هست راجبت

ولی همه ی اینا مقصرش مادرشوهرته چون فرق میزارع اونم میخاد مثل تو بشه

خو چرا گرفتش مادرشوهرت اگه نمیخاست؟برادرشوهرتم ازدواج ناموفق داشته؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اینکه ۲۵سالشه زیاد نیستا .....حالا از شوهرش خرس بخواد چ ربطی ب مادر شوهر و شما داره و از کجا معلوم ا ...

چه جالب پس

اینکه من هرچی میخرم هرکاری میکنم اونم میخواد اونو انجام بده بعد من بهش حسادت میکنم😂

هیچی.ولی میدونی چیه عزیزمکلا هرچی من بخرم یا شوهرم برام بخره اونم دقیقا میره اونو میخره یا دقیقا اون ...

خب بهجهنم بزار بخره اهمیت نده اصلا مهم اینه اون از روی تو میخره نه تو از روی اون

باهاش حرف بزن دلیل رفتارشو بپرس خیلی دوستانهواقعا جدی مبگم بگو چرا من تو ذهنم کلی سوال هست راجبتولی ...

نه برادر شوهرم ازدواج اولشه

و اینکه یه زمانی هم زیاد به شوهر من میپرید و بهش پیام میداد خب من از اون موقع قطع ارتباط کردم باهاش زیادم حرف نمیزنم ولی نمیدونم مشکل اون چیه

اره مادر شوهرمم میدونم خیلی کار بدی کرده

چه جالب پس اینکه من هرچی میخرم هرکاری میکنم اونم میخواد اونو انجام بده بعد من بهش حسادت میکنم😂

بله حسادت میکنی بهش شاید خودت متوجه نباشی ولی از حرفات و تاپیکت پیداس ناراحت نشوها ولی همچین حسی ب خواننده گفته هات دادی!

و چیز دیگه ایی ک هست عشقی هست ک برادرشوهرت ب اون خانم داشته و با توجه به شرایطش بازم خواستتش و حرف خانوادش مهم نبوده براش و عشقش خیلی عمیقتر از....

نه برادر شوهرم ازدواج اولشه و اینکه یه زمانی هم زیاد به شوهر من میپرید و بهش پیام میداد خب من از اون ...

اهان پس چرا ب شوهر تو پیله کرده بوده

مشکل داره

دلیل جداییش چی بوده؟