2777
2789
عنوان

به کمکتون نیاز دارم دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 43 پست

عزیزم من ب عنوان کسی ک اون سن رو گذروندم با همون پرخاشگری ها و شیطنت ها و لجبازی ها و ....بهت توصیه میکنم این کارو نکنی....خخیلی کار بدیه مچ گیری..چون خونواده منم دقیقا همین رفتارو در برابر من انجام دادن

میدونی نتیجش چی شد؟؟

ظاهرا اظهار پشیمونی و گریه و ...

ولی بعدش یاد گرفتم قشنگ حواسم ب کارام باشه و همه چیو پنهونی انجام بدم ک بو نبرن!!

راهش این نیست قطعا...دنبال یک راه اساسی باشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ب عنوان کسی ک اون سن رو گذروندم با همون پرخاشگری ها و شیطنت ها و لجبازی ها و ....بهت توصیه ...

این حرفت واقعا درسته قبول دارم حرفتو👍

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویشما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
اون دوره گزشته دیگ 😑منم خودم اینطور بودم 

اره بابا همه نوجوونا اينجورن...خوششون نمياد يكي گير بدع بهشون چكشون كنه...مخصوصا پسرا...كم حرف ميشن و بيشتر با گوشي و دوستاشون وقت ميگذرونن...

وزن اولیه:78 وزن هدف:۶۶ وزن فعلی ۷۵😬🙏🏻
عزیزم من ب عنوان کسی ک اون سن رو گذروندم با همون پرخاشگری ها و شیطنت ها و لجبازی ها و ....بهت توصیه ...

عزیزم اخه نمیشه هیچ راهی جز این واسمون نذاشت

میشه واسه من یه دونه صلوات بفرستین       مرسی😌 

دقيقا...اصن تو اين سن طبيعيه اين رفتارا مخصوصا تو پسرا شديدتر ميشه

وزن اولیه:78 وزن هدف:۶۶ وزن فعلی ۷۵😬🙏🏻
اره سامسونگه اما قدیمیه  مدلش ۵۸۳۰ هس

گلم حافظه داخلیش کمه فکر نکنم این برنامه نصب بشه روش 

نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویشما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
عزیزم اخه نمیشه هیچ راهی جز این واسمون نذاشت

ولی برای خود من..اگر باهام صحبت میکردن و میبردنم مشاوره قطعا کمتر لج میکردم و پنهان کاری نمیکردم....مشکل  ترسه میدونی؟ب ظاهر منم هیچ ترسی از خونوادم نداشتم و خیلی جسور بودم ولی از درون میترسم!

شما اگه زحمتی نیس توصیح بدین حالا ما سعیمون رو میکنیم

میری داخل تنظیمات گوشی اگ دیدی یه بخش از اعلان ها هست میری اونجا و اعلان این برنامه رو تیکشو برمیداری و میری داخل خود برنامه اونم اعلانشو غیر فعال میکنی

ولی برای خود من..اگر باهام صحبت میکردن و میبردنم مشاوره قطعا کمتر لج میکردم و پنهان کاری نمیکردم.... ...

اخه فایده نداره هرجور ک بگی باش حرف زدیم بامن ک خیلی صمیمی و راحت بود الان دیگه ب زور ج سلامم رو میده

میری داخل تنظیمات گوشی اگ دیدی یه بخش از اعلان ها هست میری اونجا و اعلان این برنامه رو تیکشو برمیدار ...

میشه با عکس توضیح بدین لطفا

میشه با عکس توضیح بدین لطفا

عزیزم من بااین مدل گوشی زیاد کار نکردم گوشی هایی که کار کردم سامسونگ A.J.Sبودن یه راه حل کلی بهت دادم اگ نبود اون چیزی ک گفتم برو از داخل برنامه اعلاناشو غیر فعال کن