بلوط۹۶ مدیر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 531 عنوان به کمکتون نیاز دارم دوستان | مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 43 پست خواهر زاده م نوجوونه جدیدا اخلاقش خیلی عوض شده پرخاشکر شده و دیر میاد خونه هرچه باش حرف میزنیم چیزی نمیگه راهی هس ک بشه یه برنامه رو گوشیش نصب کنیم ک صداشو ظبط کنه بدون اینگه خودش بفهمه صدای مکالمه شو ضبط کنه میشه واسه من یه دونه صلوات بفرستین مرسی😌 1397/02/28 | 22:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_نیما_جووووون عضویت: 1397/02/22 تعداد پست: 234 ینی همچین برنامه ای نیس؟ اخه اگه همچین برنامه ای باشه خیلی میتونه کمکمون کنه چرا هست
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
گیسو89 عضویت: 1389/09/14 تعداد پست: 3229 بله ضبط مکالمات روی گوشیش بریزیم .منتها تو گوشیش مخفی کنین خودش نبینه . بعد که خوابید یا رفت حموم میتونین برین گوش بدین
بلوط۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 531 برنامهACR نصب کن رو گوشیش و اعلانای گوشیشو غیر فعال کن و اعلان این برنامه رو که وقتی مکالمه ضبط میکن ... چ جوری غیر فعال کنم اعلانای گوشیشو میشه واسه من یه دونه صلوات بفرستین مرسی😌
آروینا۷۷ عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 617 برنامهACR نصب کن رو گوشیش و اعلانای گوشیشو غیر فعال کن و اعلان این برنامه رو که وقتی مکالمه ضبط میکن ... طرز کار باشو خودم یادم همه دادم فعلا ک همه راضی راضیین😁😊 نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویشما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
بلوط۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 531 مرسی دوست عزیز میشه واسه من یه دونه صلوات بفرستین مرسی😌
بلوط۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 531 طرز کار باشو خودم یادم همه دادم فعلا ک همه راضی راضیین😁😊 وای توروخدا یادم بده اگه بشه کلی دعات میکنم میشه واسه من یه دونه صلوات بفرستین مرسی😌
نازخاتون٧٧ عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 3274 وا اين كارا چيه تورو خدا...ي جوري باهاش باشين باهاش حرف بزنين شمارو نزديك بدونه حرفاشو بهتون بگه... وزن اولیه:78 وزن هدف:۶۶ وزن فعلی ۷۵😬🙏🏻
آروینا۷۷ عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 617 چ جوری غیر فعال کنم اعلانای گوشیشو گوشیش چیه اگ سامسونگه میتونم کمکتون کنم نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویشما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
نازخاتون٧٧ عضویت: 1397/02/06 تعداد پست: 3274 همم اين ك نوجوان ها اكثرا اينجورن من خودمم اوايل اونجور بودم همش تو اتاقم بودم با گوشيم سرم گرم بود خوشم نميومد جواب پس بدم...كار خاصي هم نميكردم وزن اولیه:78 وزن هدف:۶۶ وزن فعلی ۷۵😬🙏🏻
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 مرسی دوست عزیز خواهش عزیزم السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
آروینا۷۷ عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 617 وا اين كارا چيه تورو خدا...ي جوري باهاش باشين باهاش حرف بزنين شمارو نزديك بدونه حرفاشو بهتون بگه... اول بفهمه رفتارای اون شخص از کجا اب میخوره بعد بره برای درمانش پیشگیری بهتر از درمانه نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویشما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
بلوط۹۶ مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 531 گوشیش چیه اگ سامسونگه میتونم کمکتون کنم اره سامسونگه اما قدیمیه مدلش ۵۸۳۰ هس میشه واسه من یه دونه صلوات بفرستین مرسی😌
آروینا۷۷ عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 617 همم اين ك نوجوان ها اكثرا اينجورن من خودمم اوايل اونجور بودم همش تو اتاقم بودم با گوشيم سرم گرم بود ... اون دوره گزشته دیگ 😑منم خودم اینطور بودم نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویشما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است