2777
2789
عنوان

جگرکی یا میوه فروشی🙃☺☺🙂

3717 بازدید | 35 پست

سلاپ بچه ها شوهرم میخواد مغازه راه بندازه بین این دوتا مونده تو هیچ کدومم تجربه نداره

مغازش توی ۱۸متریه چنتا شهرکه ک همه از اونجا ها خرید میکنن بنظرتون کدوم بهتره یا اگه کسی دارید تو این کارا برام بگین یکم

جيگركي خيلي سخته

ينفر اگه مريض شه مسموم شه

پوستتون كندس

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

هیچکدومی فلافلی از اونا ک خودت موادشو پر میکنی😁😁

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ميوه فروشي خيلي بد 

صب بايد قبل طلوع بره بازار

بعدشم مدام سركشي كنه بارا رو زيرو رو كن خراب نشع 

داداش من ميوه فروشي داشت خيلي ضرر كرد

هرشبم كلي چيز ازش لهيده ميشد

اگه ميتونه و از پسش برمياد بره ميوه فروشي

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

میوه

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

ما امشب جیگرکی بودیم قیااامتتت بووود قیااامت 

از طرفی میوه فروشی ام همیشه میوه لازمه ولی باید خوب اداره کنی میوه خوب بیارینکه سخته اینجا یه مغازه میوه فروشی بود خیلیییی غلغله بود ینی شاید روزی ۲۰ میلیون دخلش میشد صاحب مغازه دید اینطوریه بیرونش کرد خودش میوه بیاره! دو سه هفته اول مشتریاش خوب بودن ولی یواش یواش همه جم شدن رفتن جایی که میوه فروشی قبلی رفته دوباره اون صاحب اینهمه مشتری شد کار هرکسی نیس

‏بعد تظاهرات چی‌میچسبه؟_آغوشش؟نه بابا فقط ساندیس