2777
2789
عنوان

شوهرم مثل بچه هاست

1837 بازدید | 13 پست

نق می زنه، ایراد می گیره،لج می کنه، قهر می کنه... 

جدیدا که جوابشو نمی دم و ساکت می شینم، بعد که آروم شد، با شوخی و خنده میرم سراغش، خودش می خنده و کم کم میاد سمتم محبت می کنه.

دلم براش می سوزه که خودشم از رفتارش خجالت می کشه 

و دلم برای خودم می سوزه که چرا باید زندگیم با بداخلاقیاش بد بگذره؟ چرا همیشه و وقت و بی وقت باید استرس این رفتاراشو داشته باشم؟

ان قدر دلم می خواست شوهرم مرد پخته ای باشه که اون حامیم باشه. نه اینکه من بخوام با صبوری، بچگی همسرمو درست کنم

پسش بفرست مامانش بزرگش كنه  وقتي قهر ميكنه محلش نده تا ياد بگيره قهر زشته

مامانش اوایل می گفت پشت سر پسرم باید نماز بخونی! منم ان قدر گفتم پسرت لوسه که از رو رفت! گرچه الان پشیمونم که بدی همسرمو پیشش گفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برعكسم دقيقا من اين شكليم😓😓☹همسرم ك قرار بشه هنوز نشده خيلي ادم متين و پخته اي 

ولي من مدام قهر ميكنم عصبي ميشم بعدشم خجالت ميكشم اون اينقد با وقار و ارامش ج ميده من شرمنده ميشم

ولي ديشب گفت چرا اينقد قهر قهر ميكني روزاي خوبمون و خراب ميكني صاف عين بچه دو ساله اي خستتتتمممم كردي😭😭☹☹☹😔😔😔

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
من برعكسم دقيقا من اين شكليم😓😓☹همسرم ك قرار بشه هنوز نشده خيلي ادم متين و پخته اي  ولي من مد ...

مثل من 

منم اوایل خیلی خیلی قهر میکردم عین بچها الان کمتر شده

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
مثل من  منم اوایل خیلی خیلی قهر میکردم عین بچها الان کمتر شده

خيلي بده چطوري؟؟چيكار كردي يادم بده

من اينقد قهر ميكنممم دست خودم نيس

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
خيلي بده چطوري؟؟چيكار كردي يادم بده من اينقد قهر ميكنممم دست خودم نيس

رو خودت کار کن مثلا میخوای سر یه چیز الکی قهر کنی جلو خودت رو بگیر بحث رو سریع عوض کن

یا سر سه چیز الکی قهر کردی یهو شروع کن حرف زدن مثلا اصلا یادت نبود قهری

من اینجوری کردم مخصوصا روش اول خیلی بهتر شدم 

😭😳😢دوستان اگه دوست داشتید واسه سلامتی پدر و مادرم یه حمد و صلوات بفرستید
رو خودت کار کن مثلا میخوای سر یه چیز الکی قهر کنی جلو خودت رو بگیر بحث رو سریع عوض کن یا سر سه چیز ...

🌹🌹👏🏻👏🏻اره بايد اينجوري بشم اينقد خجالتم ميشه جلوش بنده خدا خيلييييي بهم احترام ميزاره هركي بود ميگفت گم شو با اين اخلاقت😖🤒

آخی. قدرشو بدون عزیز جون. 

😖😖دقيقا ميدونم عاصي شده اما واقعا مردونگي ميكنه😣منم ناراحتم براش بخدا