2777
2789
عنوان

شیر دهی بعد از جراحی شینه

115 بازدید | 4 پست

دوستان من تو هفته اینده زایمان می کنم یه توده تو سینه امه دکتر گفته بعد زایمان باید درش بیارم کسی اطلاع داره چند روز بعد از جراحی میتونم به کوچولوم شیر بدم از پزشکم نپرسیدم 

اگه توده ش زیادمهم نیست یکم صبر کن تا بچه شیر خوردن از سینه رو یاد بگیره

با شیشه عادت کنه دیگه سخته با سینه شیر بدی

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
اگه توده ش زیادمهم نیست یکم صبر کن تا بچه شیر خوردن از سینه رو یاد بگیره با شیشه عادت کنه دیگه سخته ...

اخه خودم خیلی استرس دارم دکتر گفته باید در بیاد ولی اورژانسی نیست با سینه دیگه ام بهش شیر میدم ولی خوب می ترسم سینه نامتقارن شه برا همین پرسیدم بعد جراحی کی میتونم با سینه ام شیر بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم باید از دکترت بپرسی. بستگی به نوع توده و دوره نقاهت و داروهای مصرفیت داره.

بعد جراحیت سعی خودت رو بکن بهش شیر بدی ولی بابت این قضیه اگه جراحیت مهمه عقبش ننداز. شیر مادر مهمه اما نه به اندازه داشتن یه مادر سالم