2777
2789

سلام ، همسرم یه مرغ کوچیک گرفته و شسته ... جون میده واسه شکم پر... البته خیلی وقته هوس کردم ...و الانم تصمیم گرفتم برای فردا افطار درستش کنم... ممنون میشم اگر دستور خوب و امتحان شده ای دارید بهم بگید... 

اینم بگم ک فر ندارم ... ولی تستر دارم ..  

تو قابلمه هم باشه درستش میکنم   

پروردگارا ! آنچه طاقت تحمل آن را نداريم ،بر ما مقرر مدار ... سوره بقره ، آیه 286
من توی توستردرست کردم عالی شد.

خب میدونیم تو توستر درست کردی بگو بینم چ جوری درست کردی

من همونیم ک این آخریا صدای خنده ی بچه ها آزارم میداد همونی ک اگ یه مادر رو میدید بچه بغلشه عصبی میشد همونیم ک تو چشای شوهرم نگاه میکردم ک ببینم شوهرم با دیدن بچه های بقیه چه حسی بهش دست میده  ک جنگ و جدال راه بندازم بگم منو طلاق بده برو زنی بگیر ک برات بچه بیاره  من همونیم ک این آخری ها دیگه برای بچه اشک نمیریختم همونی ک دیگه دعا نمیکرد برای مادر شدنش همونی ک فکر نمیکرد  یه روزی مادر بشه و خدای من همونیه ک سورپرایزم کرد تو عید ۹۷ بهم عیدی داد باردار شدم و پیشاپیش برام کادوی تولد فرستاده من متولد ۹ آذرم و فرشته ی کوچولوی من ۱۰ آذر مگه میشه بهتر از این من ب دستهای خدا خیره شدم معجزه شد همین نا امید نشین 😊😊😊😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو توسترمیزارم 

اول مرغ رو یه پنج شش ساعتی توپیازو ابلیمو و فلفل میزارم بعد برا تو شکمش  سبزی جعفری و ترخون و ریحان خرد میکنم با سیر و کشمش یا زرشک با گردو  رو با روغن حیوانی یا کره تفت میدم میریزم تو یه فلفل دلمه ای میزارم تو شکمش  بعد با برنج معمولا سرو میکنم 

من درست كردم،،،مرغ و ي روز قبل نمك و زعفرون زدم فردا درسته گذاشتم پخت تو قابلمه

درش اووودم ابش رفت

بعد مواد مثل سبزي معطر و پياز و فلفل و گردو سرخ شده رو ريختم داخل شكمش و با خلال دندون بستمش

يكم روغن ريختم ته قابلمه انداختمش دم بعد ك ي طرفش طلايي شد اونطرفش كردم طلايي شد

در اخر با رب الوو يا رب انار كلا زدم بهش يكم گذاشتم ب خورد مرغ بره خيلييييي خوب شذ

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
خب میدونیم تو توستر درست کردی بگو بینم چ جوری درست کردی

اول موادتوشودرست کردم.سبزی وگردوواناروادویه ورب انارویه پیازکوچیک.اول پیازوخوردکردم بعدادویه زدم بهش سبزی وبقیه مخلفات رواضافه کردم تفت دادم موادش که آماده شدریختم توی شکم مرغه ودوختمش بعدنمک پاشیدم روش وبعدیکم زعفرون کردم آب بادستم زعفرون روکشیدم دورش وگذاشتمش توی توستر.بادمای پایین وتایم زیاد.اینقدرنرم ولطیف وخوشمزه شده بود.جای همه خالی.

اول موادتوشودرست کردم.سبزی وگردوواناروادویه ورب انارویه پیازکوچیک.اول پیازوخوردکردم بعدادویه زدم بهش ...

مسی😍😍😍😍😍😘😘😘

من همونیم ک این آخریا صدای خنده ی بچه ها آزارم میداد همونی ک اگ یه مادر رو میدید بچه بغلشه عصبی میشد همونیم ک تو چشای شوهرم نگاه میکردم ک ببینم شوهرم با دیدن بچه های بقیه چه حسی بهش دست میده  ک جنگ و جدال راه بندازم بگم منو طلاق بده برو زنی بگیر ک برات بچه بیاره  من همونیم ک این آخری ها دیگه برای بچه اشک نمیریختم همونی ک دیگه دعا نمیکرد برای مادر شدنش همونی ک فکر نمیکرد  یه روزی مادر بشه و خدای من همونیه ک سورپرایزم کرد تو عید ۹۷ بهم عیدی داد باردار شدم و پیشاپیش برام کادوی تولد فرستاده من متولد ۹ آذرم و فرشته ی کوچولوی من ۱۰ آذر مگه میشه بهتر از این من ب دستهای خدا خیره شدم معجزه شد همین نا امید نشین 😊😊😊😊😊
اینم بگید چیا توش میریزین...   من دفعه اولمه هاااا ، میخوام حسابی خوشمزه بشه... و خشکم نشه ...

منکه فلفل دلمه ، پیاز ،زردچوبه و دارچین، ادویه سس گوجه فرنگی ونمک میریزم تو آب مرغ😅خیلیم خوشمزه میشه😋

تیکر عروسیمه😍
من درست كردم،،،مرغ و ي روز قبل نمك و زعفرون زدم فردا درسته گذاشتم پخت تو قابلمه درش اووودم ابش رفت ...

سبزی معطر مثلا چیا ؟

پروردگارا ! آنچه طاقت تحمل آن را نداريم ،بر ما مقرر مدار ... سوره بقره ، آیه 286
اول موادتوشودرست کردم.سبزی وگردوواناروادویه ورب انارویه پیازکوچیک.اول پیازوخوردکردم بعدادویه زدم بهش ...

ممنون 

انار نیس الان که، رب انار کفایت میکنه ؟ رب انارم بسیاااار ترشه

سبزی معطر مثلا چیا ؟

من خودم راستش فقط جعفري ميريزم

ولي بعضيا ميگن ريحون و مرز و تلهون ك من دوس ندارم

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

من اول مرغ و با آب و پیاز و ادویه میذارم یدونه قل که خورد آبکش میکنم که بوی نامطبوع مرغ بره بعد پیاز داغ خلالی و ادویه تفت میدم مرغم بال و پاهاش و با نخ محکم میبندم که باز نشه فلفل دلمه و هویجم میریزم آب هم میریزم روش رو شعله خیلی ملایم دو یاسه سه ساعت قشنگ مغز پخت بشه مرغم

بعدش بامقداری از آبی که مرغ و پختم یه سس درست میکنم واسه داخل شکم مرغ م برنجی که آبکش شده با زرشک آلو بخارا و زغفران چند نوع گیاه معطر تفت میدم میریزم تو شکمش میذارم رو سینی توستر سس هم میریزم رو مرغ  حدود۱۵ دقیقه رو دمای ۲۰۰درجه قشنگ بیرونش سرخ میشه اگه مرغت پوست داره پوستش و جدا نکن هویج و رنده درشت کن با زرشک تفت بده واسه تزئینش خوشمزه هم هست

♥♥♥خداجونم فقط خودت میتونی♥♥♥