2777
2789
عنوان

دقت کردید الان

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 40 پست
شما ارزون خریدی یا فکر کنم صرفا خریدی که در طول عید بپوشی این قیمت مانتو من ۲ سال پیش گرفتم و الان ت ...

بدی خیاط هم بدوزه بیشتر ازین درنمیاد

فوقش بشه سه تومن

من اصولا میدم خیاط بازاری نمیخرم

هم جنساش خوب نیست هم بیخودی گرونن

منم به چشم میبینم کسایی که تو اینستا مدام استوری غمگین میذارن و فاز افسردگی گرفتن امشب کافه رزرو کرد ...

پس میبینید که افراد متفاوتن و نمیشه یه تاپیک همگانی زد و همه رو به دروغ متهم کرد

هرچند من خودم معتقدم حتی با وجود داغ هم باید عید نوروز رو در حد حداقلی جشن گرفت و سنتش رو به جا اورد

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تظاهرات اعتراض همه جای دنیا هست و هیچ کشوری و پیدا نمیکنی پلیس بیاد کسی که داره آشوب درست میکنه رو ن ...

بیانیه نیروی امنیت آمریکا: اگه به طرف پلیس سنگ پرتاب کنید به خانواده هاتون جایی که باید بیان و لاشه هاتون رو تحویل بگیرن اعلام میکنیم. ولی چون آمریکا هست از دید خود تحقیرها مجاز به هر غلطی هست . اینجا نیروی امنیت سوزونده میشه و توسط عده ای هوچی گر محکومم میشه!!!

تظاهرات اعتراض همه جای دنیا هست و هیچ کشوری و پیدا نمیکنی پلیس بیاد کسی که داره آشوب درست میکنه رو ن ...

سایدت خیلی مشخص شد

باشه عزیزم.

پس میبینید که افراد متفاوتن و نمیشه یه تاپیک همگانی زد و همه رو به دروغ متهم کردهرچند من خودم معتقدم ...

درصد کمی از افراد هستن که واقعا تحت تاثیرن و ظاهر و باطنشون یکیه

باقی فقط جو رسانه گرفتتشون

تاپیک هم همیشه مثال نقض داره

ولی برا اکثریت صدق میکنه

سایدت خیلی مشخص شدباشه عزیزم.

این فقط یه مقایسه هست

شما در جواب چی دارید؟

جفت این قضایا دردناک هستند

چرا چیزی از مینیاپولیس گفته نمیشه هیچ جا پس؟

چرا آمار کشته ها زخمی ها رو بولد نمیکنن؟

کسی عادی سازی نمیکنه

اتفاق دردناکیه

ولی خب چرا اینو رسانه ای میکنن کلی داستان غمگین براش میسازن ولی تو الگوریتم اینستا بخای حرفی از مینیاپولیس بزنی پاک میکنه؟

خب جواب بدهمن حرفی نزدم دعوا هم ندارم بخدا میخام بدونم نظرتون چیه جفتشون در یه سطح دردناک و بدنچرا ک ...

ببین بالاتر هم گفتن شما سایدت مشحصه وگرنه حتی مقایسه تعداد باید باعث میشد شرم کنی و روی حرفت پا فشاری نکنی و من واقعا میخوام به امضای عمل کنم و بعد گفتن باشه عزیزم دیگه ریپلای هات رو نخونم

پس باشه عزیزم.

ببین بالاتر هم گفتن شما سایدت مشحصه وگرنه حتی مقایسه تعداد باید باعث میشد شرم کنی و روی حرفت پا فشار ...

آخ دقیقا

همینکه گفتی تعداد کشته ها ساید تو هم مشخص شد

بخدا مسخرمون میکنن وقتی اینجوری عقلمون رو به اجاره میدیم😂😂😂

اون تعداد ، تعداد رای ترامپ برا برنده شدن تو انتخابات بوده و برا تمسخر ترامپه

خودشون گفتن