2777
2789

ما الان تو خونه سازماني ساكن هستيم خودمون هم خونه داريم كه داديم رهن نود ميليون

بنظرتون با پولي كه امسال جمع كرديم اخر امسال بريم تو خونه خودمون ساكن بشيم(كه شيك تر  از اين خونه سازماني هست)يا با اون پول يه مقدار وأم بگيريم يه خونه كوچيك ديگه بخريم

و دو سال ديگه تَو اين خونه سازماني بمونيم بعد بريم تَو خونه خودمون؟؟

من كاربر سال ٨٩هستم كه ايميلم هك شده🤕

برین خونه خودتون.بزارین یکی که خونه نداره و تو نوبته بیاد جاتون بشینه.خداخیرتون بده

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میگم اگه میتونین خونه سازمانی بمونین ۲ سال دیگه برین اینجوری ی پولی دستتون میاد

ماهم الان تو مدرسه میمونیم تا پول جمع کنیم خودمون ی خونه بخریم ن پول آب و برق و گاز میدیم خونمون هم شیکه فقط ی اتاقه 

دختر معلومه که همینجا بمونین. ی خونه کوچیک دیگه ام بگیرین. به خدا هیچی از آینده این مملکت معلوم نیست هر کس میتونه فقط باید خونه بخره

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه

بمونین خونه سازمانی

با پول هم خونه نخرین

خونه قبلی بفروشین بزرگش کنین

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹

بمونین تو خونه سازمانی بعد دوسال برین خونه خودتون

مگه خوب نیست خونه سازمانی

امکانات خاصی داره

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 

بمون و جمع كن و بازم خونه بگير يا سرمايه كذارى كن،

خونه خودت هميشه هست از خونه سازمانى تا وقت دارى استفاده كن

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

برید خونه ی خودتون این خونه حق کسایی هست که خونه ندارن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

برین خونه خودتون.بزارین یکی که خونه نداره و تو نوبته بیاد جاتون بشینه.خداخیرتون بده

آفرین چقد از طرز فکرت خوشم اومد. از خودم بدم اومد چقد خودخواهم من

هر روز واسه مادرای منتظر دعا میکنم. مثل نمازی که نمیذارم قضا بشه. خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن. خدایا فقط از خودت میخوام نه هیچ کس دیگه