2777
2789
عنوان

دامپزشکا کمک کمک

64 بازدید | 5 پست

یه جوجه اردک دارم چند روز پیش اول پاش قرمز شد لنگ می زد تتراسایکلین چشمی زدم خوب شد بعدش پرای روی سینش ریخت یا فکر کنم می کند چون زیاد خودش رو می خاروند الان یه قسمت پر روی سرش ریخته اصلا طلاقت راه رفتن نداره گاهی تلوتلو می خوره رنگ مدفوعشم چند روزه تغییر کرده یه قسمتش مایع سفید رنگه ☹️کمکم کنید می ترسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مولتی ویتامین مینرال همیشه تو آبش باشه که هر موقع آب میخوره با مولتی ویتامین همراه باشه

کلا هر وقت جوجه میخری مولتی ویتامین رو رعایت کن

برو از داروخانه دامپزشکی خیابان توحید انتی بیوتیک طیور بخر ارزونه به مدت 7 روز یه نوک چاقو انتیبیوتیک رو با آب قاطی کن و با سرنگ بدون سوزن هر 8 ساعت بریز تو نوکش!!!!! اگر زود بجنبی زنده میمونه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

کلا جوجه که میخری از اول قاطی غذاش هر وعده یه قاشق ماست بریز چون انتی بیوتیک طبیعی داره و باعث میشه مریض نشه

یادت باشه انتی بیوتیک طیور گرفتی حتما تا 7روز بهش بدی وگرنه مریضیش عود میکنه

تو این مدت هم تخم مرغ ابپز بهش بده که جون بگیره چون پروتئین داره و رشدش سریعه طولانی مدت سیر میمونه

مولتی ویتامین طیور هم میتونی از داروخانه دامپزشکی بخری

تا تعادلش نریخته به هم فقط زوتر بخر

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد