2777
2789
عنوان

مشکل من ماشین ظرفشویی بله یا خیر😧

185 بازدید | 16 پست

سلام من پارسال درعرض32روز تصمیم به عروسی گرفتیم(بماند که شرایط ما ایجاب میکرد) و من دلم نمیخواست بابام توی مضیغه بیفته این بود که چیزای غیر ضروری رو مثل ماشین ظ حذف کردم 

ولی الان هم تو آشنایان هم دوستان شوهرم و خودم همشون م ظ دارن و وقتی دعوتشون میکنم خونمون واقعا معذبن.و من هم متقابلا خجالت میکشم.

حالا میخواستم بگم بنظرتون چیکار کنم از طرفی با مادرشوهرم توی یه ساختمونم و همه چی رو موشکافانه بررسی میکنه😑😑و دهن آدم...میشه و صد درصد میگه چرا روی جهازت نبود وفلان....

و شاید اگه بخرم بابام ناراحت بشه..که نتونسته واسم بخره...

من خودم درآمدم ماهی300تقریبا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار ب حرف بقیه داری مگ همه چیزارو باید ادم رو جهاز داشته باشه؟اگ اینطوری باشه ک ادم دیگ بعد زندگی ذوق و شوق نداره ک بخواد وسیله ای بخره. اگ فک میکنی واقعا لازمه خودت بخر. یا حتی شوهرت بخره زندگی اونم هس د. پدر شما لطف کرده براتون یسری وسایل خریده وظیفش ک نبوده

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆

خب معذب باشن مهمونات .دلیل نمیشه که دلشون بخواد هر حا برن هر چی دلشون خواست مهیا باشه.واللا. حالا نیمساعت پای ظرفشویی وایسن کم میاد ازشون؟؟

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

به مادرشوهرت چه مربوطه پدرت هرچی گذاشته لطف  کرده  اولاً اینو خودت باور کن 

دوماً شما خودت میتونی بگیری و یا همسرت بگیره بزاره و پدرت اگه فهمید نزاری خجالت بشه بگو جز وسایلی که همسرت باید بگیره مثه تلوزیون

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    

من ماشین  ظرفشویی دارم

خیلی خوبه برای مواقع مهمانداری

با اینکه کارمندم اما فقط موقع هایی که مهمون دارم اونم چند بار بیشتر نمیشه تو سال ازش استفاده می کنم

به نظرم خیلی ضروری نیست

تازه شم اکثر کسایی که باهاشون رفت و آمد داریم باید خونشون ظرف بشورم🤔 خونه من که ظرف نمیشورن اما از من توقع دارن خوب زورم میاد😁

چیکار ب حرف بقیه داری مگ همه چیزارو باید ادم رو جهاز داشته باشه؟اگ اینطوری باشه ک ادم دیگ بعد زندگی ...

دقیقا. قرار نیس همه چیز رو جهاز باشه ک. یمقدار وسایل مورد نیاز و اولیه رو خونواده ها لطططططف میکنن فراهم میکنن ک زندگی رو شرو کنید. چیزی مثه ماشین ظ اونقدام واجب و حیاتی نیس، برا رفاه بیشتر خودته ک بعدا با همسرت پول جمع کنید بخرید.

کنار تو درگیر آرامشم . . .
خب معذب باشن مهمونات .دلیل نمیشه که دلشون بخواد هر حا برن هر چی دلشون خواست مهیا باشه.واللا. حالا نی ...

حب ببین ما تقریبا سطح متوسط روبه بالاییم یعنی اکثرا اونایی که میان باباشون یا کارخونه دار و تاجر فرش واینان...منم میدونم که نباید از بابام توقع بی جا داشته باشم و اصلا به همین دلیل بود که نخریدم...ولی الان گیر افتادم تو دوراهی هم خریدنش یجور...هم نخریدنش..

به مادرشوهرت چه مربوطه پدرت هرچی گذاشته لطف  کرده  اولاً اینو خودت باور کن  دوماً شم ...

بله خودمم باور دارم ولی مادرشوهرم اینقدر پز تنها دخترشو میده که ده سال پیش چیا واسش خریده و منی که وضع مالی بابام بهتر بوده نخریدم...اینا رو باهاش کنار اومدم و جواب درخور شانش هم بهش دادم و نمونه ی بارزش حضور مادرشوهر خواهرشوهرم توی خونمون بود که وقتی اومد جلوی مادرشوهرم.گفت اولین عروس خوش سلیقه ی فامیلی و از هرچیزی بهترین رو خریدی و فلان...دیگه از اون روز مادرشوهرم حرف نزد ولی خب حرفای خاله زنکی و...

حتمن بخر اصلن به نظر من از بقیه جهیزیه ها باید زد و ماشین ظرفشویی خرید عالیه عالی می تونی قصدی هم بخری

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من

اونجا هم پنج تیکه داماد دارید؟ 

ما تو شهرمون پنج تیکه ک تعیین میشه داماد میخره پنج تیکه ما یخچال و ماشین لباسشویی و تلوزیون و فرش  و سرویس چوب ب عهده داماده

رفتن خونه خودشون هم چیزای زیادش رو خود داماد میخره

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته