2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم انقدر به مادرش وابسته نباشه خسته ام کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 52 پست
تو بچه داری ؟ یعنی با بچه هم. باز طرف اوناست؟

بچه که بیاد بدتره با بچه دیگه میخاد گروکشی کنه

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط باید خونتو جدا کنی ماهم نزدیک بودیم یه خیابون فاصله بود همش اونجا بود اونا هم همش دخالت داشتن ال ...

شوهرم هیچوقت راضی نمیشه

جدا بشه از خانوادش

کلا یه جورین. تا اخر کنار ننه اشون می مونن

باهاش صحبت کن بهش بفهمون که خانوادش الان تویی نهاونا

ماهم مادرشوهرم اینا طبقه بالامون هستن شوهرم روزای اول زیاد میرفت اما الان شاید هفتهای یه بارم نره مگه کاری چیزی باشه

باید ببریش مشاوره و باهاش صحبت کنی با بچه هم همینه فکر نکن بچه بیاری میاد ور دلت بچرم میبره اونور تک و تنها میمونی و بچه هزار تربیته میشه

راهش فقط صحبت و مستقل شدنه تو ک دیدی انقدر وابستس چرا اومدی ور دل ننش

باهاش نجنگ بالاخره خسته میشه ، خودتو مشغول کن هروقت رفت باهاش نرو فقط هفته ای یکبار برو خونه مادرشوهرت

اگه شوهرت رفت وقتی ک برگشت حتمااا مشغول انجام ی کاری باش، یا فیلم ببین یا با تلفن مشغول صحبت باش یا ی ظرف میوه جلوت باشه مشغول خوردن باش ، وقتی ببینه برات مهم نیست تو خونه باشه یا نباشه کم کم برمیگرده سمتت

و اینکه راهکار فوریش اینه ک مستقل بشید و برید ی جا دیکه زندگی کتید

چرخ اقبال من..بادا هم اکنون ذهن و تنم.اقتدار من هستم امروزکامروامیشوم از خدا معجزه ای میخوام در حد خدا بودنش ۹۹۹ 🍀۷۴۱۵۲۰ خدایا شکرت بخاطر نیرو و توانی که در جسم و ذهن و روحمان قرار دادی ۸۸۸ ♥️

شوهر من نمونه اش اینجور مردا هیچوقت درس نمیشن سعی کن بچه دار نشی فقط همین

به مادرای این پسرا میگن زن دوشوهره

هم شوهرشونو داشتن هم پسرشونو میخوان

یکی کمه شونه

هم پدرشوهرو قلاده بشتن هم پسرشونو

وای منم حس میکنم شرایطم مثل تو میشهدوست پسرم میگه مامانم خط قرمز منه هر پولی هر توجهی بهش کردم به تو ...

باهاش ازدواج نکن چون بدبخت میشی تاپیکام بخون عشق تهش سه چهارماه گریع اس اما زندگی و جوانیت و همه ارزوهات وقتی له باد رفت هیچ برگشتی ندارع

خب اشکالش چیه ببخشیدا من آخه یکجا نیستم درک نمیکنم ولی هر کس یه مدله تو چرا از وقتی که نیست استفاده نمیکنی کاراتو کنی یا یه چیزی مهارتی یاد بگیری و یه چیز دیگه به نظرم کیفیت رابطه مهم تر از مقدارشه وقتی هست خوب باشید باهام

خواهر سریال یا فیلم خوب که مورد علاقشخ دانلود کن با هم بشیینید پای فیلم چاییو تنقلات بیار

بازی های فکری گه دوست داره هر چی

محیط خونه رو شاد کن

برنامه گردش بشین برین بیرون خستش کن بیاد خونه

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید