2777
2789
عنوان

میخوام آرایشگر بشم کمکم کنید

685 بازدید | 14 پست

سلام دوستان عزیزم

خواهرم آرایشگر هست اما از لحاظ مسافت یه مقدار آرایشگاهش ازم دوره

الان ایشون با دوستش آرایشگاه داره و چندماهه دیگه میخادشراکتش بهم بزنه با دوستش و با من شریک بشه

اما من حتی بند ساده بلد نیستم

خودآراییم عالیه اما برا کسی نمیتونم

بنظر شما برم یه آرایشگاه اطراف خونمون یمدت کار کنم کار دستم بیاد ؟  یا حتما باید برم آموزشگاه؟ 

تجربه ای دارید ممنونم میشم کمکم کنید😘

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

نون اون بدبختو چرا آجر میکنید دیگه😕

توام شریک شو سه تایی اداره کنید اون چه گناهی کرده

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          
نون اون بدبختو چرا آجر میکنید دیگه😕 توام شریک شو سه تایی اداره کنید اون چه گناهی کردن

اون خانم اهل سمنان هست و میخواد بره شهرشون عزیزم و از خواهرم جدا میشه کلا میره ایشون چون سنشون بالا رفته و بیمار شدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم اموزشگاه پنج میلیون پول و ریختم اشغالی 

ارشگری رو با قیمت مفت یاد بگیر تا شاید سود کنی 

من سه سال ارشگاه داشتم جمع کردم چون تو منطقه مون قدم به قدم ارشگاه بود

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
اون خانم اهل سمنان هست و میخواد بره شهرشون عزیزم و از خواهرم جدا میشه کلا میره ایشون چون سنشون بالا ...

آهااان😬

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          
من رفتم اموزشگاه پنج میلیون پول و ریختم اشغالی  ارشگری رو با قیمت مفت یاد بگیر تا شاید سود کنی ...

یعنی بنظرتون برم آرایشگاه یمدت یاد میگیرم از آرایشگر ؟ 

برو کلاسش شرکت کن دیگ

اگر بشه برم آرایشگاه یاد بگیرم خیلی بصرفه تره 

الان کلاسا خیلی گرونه

اما اکر بدونم چاره ای جز کلاس رفتن نیست حتما میرم 

ببخشید ولی بنظر من اگه یاد هم بگیری نباید کار مشتری رو انجام بدی باید تجربه کسب کنی بعد به کار فکر کنی

باید بجای قهر کردن باهم حرف بزنیم من ایمان دارم کلمه ها قدرت دارن تا کوه را جابجا کنند حرف زدن فاصله ها را ازبین میبرد وما را به یکدیگر نزدیکتر ميکن
ببخشید ولی بنظر من اگه یاد هم بگیری نباید کار مشتری رو انجام بدی باید تجربه کسب کنی بعد به کار فکر ک ...

اون که صد درصد 

اصلا آرایشگر مشتری رو نمیده به شاگرد 

باید یمدت در حد بند زدن و تقسیم مو برا کوتاهی و ترکیب رنگ یاد بگیرم و بقول شما تجربه کسب کنم تا بعد

گفتي برم پيش خونمون .... تازه قراره شريك خواهرت بشي  خوب كنار دستش كار كن  از خودش يا ب ...

خواهرم چهارتا مدرک تخصصی داره و تجربه

من دوست دارم زمانی که میخام برم پیشش حداقل شاگرد بی دست و پا نباشم یچیزایی متوجه بشم  

اینجوری بهتر نیست؟ یا بنظرت وقتمو تلف نکنم یکباره از خود خواهرم یاد بگیرم

خواهرم چهارتا مدرک تخصصی داره و تجربه من دوست دارم زمانی که میخام برم پیشش حداقل شاگرد بی دست و پا ...

خواهرت ديگه 

من اگه بودم نميرفتم بيرون اونم با هزينه هاي الان پيش خواهرم ياد ميگرفتم امتحان ميدادم  

تازه بيرون بري  بايد  مدل پيدا كني و امتحان بدّي  و .....بهترين راه با خواهرت مشورت كن