2777
2789
عنوان

جنی چیزی میشناسین عایا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 90 پست
آدم که بترسه همه چی ترسناک بنظر میاد تجربه شو داشتم خیلی بده

قدرت تلقینه ها

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 
اتفاقا الان توی آشپزخانه ما کلی صدای تق و تق میاد ولی من عین خیالم نیست دیگه پوست کلفت شدم   ...

مرسیی روحیه😍😍

هر چه در فهمِ تو آید ، آن بُوَد  مفهومِ تو....      وزن اولیه : ۶۵  وزن کنونی:۵۸/۱۵۰  وزن ایده آل:۵۶   ترتیب کاهش وزن هفته اول ۶۴ هفته دوم ۶۳ هفته سوم ۶۲ هفته چهارم ۶۱ هفته پنجم ۶۰ هفته ششم ۵۹/۵ هفته هفتم ۵۹ هفته هشتم ۵۸/۱۵۰ ده روز بعد ۵۷/۵۵۰ هفته دهم  ۵۶/۳۵۰ هفته یازدهم بعد از سفر۵۵/۹۵۰ هفته دوازدهم ۵۵/۵۰۰ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدرت تلقینه ها

بله مثل ترس از تاریکی که میتونی یه وسیله مسخره رو توی ذهنت تبدیل به یه موجود ترسناک کنی   

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
بله مثل ترس از تاریکی که میتونی یه وسیله مسخره رو توی ذهنت تبدیل به یه موجود ترسناک کنی   &nbs ...

من قوی ام

من میتونم

بسم الله گویان به سمت تختش می رود😂😂😂

شبخیر دوستان😍😍

خوابای جنی ببینید

شبتون پر از پری

یعنی ممکنه چه فکری بکنن. من خداییش اهل هیچی نیستم و تمام زندگیم جوری زندگی کردم که از بابت چیزی نگرا ...

یه چیزی بگم

اینارو تعریف نکن

من اعتقاد دارم به وجود جنها

چون تو قرانم اومده

ولی شرایطی که تعریف میکنی مث تنهابودن زیاد دارم

قبلا خیلی میترسیدم الان بیشتر

تو خوابگاه تو اطاقت چنتا دختر بودن که 

تو نیگی جاهای خلوت 

وای من دیگه میترسم

شوهرم ماه ها میره ماموریت من تنهام تو خونه

یه چیزی بگم اینارو تعریف نکن من اعتقاد دارم به وجود جنها چون تو قرانم اومده ولی شرایطی که تعریف ...

خب کاش نمیومدی توی این تاپیک. کاش استارتر منفجرش کنه. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
خب کاش نمیومدی توی این تاپیک. کاش استارتر منفجرش کنه. 

اخه جن ها تو زمان کدوم پیامبر بود فک کنم سلیمان بوده

خدا یه حایلی قرار داد و اجازه نداده وارد زندگی و محیط انسانها بشن

پس چرا اینجوری که شما میگی چه بده

اخه جن ها تو زمان کدوم پیامبر بود فک کنم سلیمان بوده خدا یه حایلی قرار داد و اجازه نداده وارد زندگی ...

خب دیگه هستن. الان اون مطلب هم که از زمان امام رضا فرستادم. ببین نمیدونم حائلش چیه ولی فکر کنم من خودم با بقیه فرق دارم با شما و خیلیهای دیگه چند بار تجربه جدایی روح از جسم رو داشتم که به این آدمهایی مثل من میگن مدیوم البته آدمهای عادی احتمالا نمیتونن ببینن. بهر حال سراغ شما نمیاد. اگر میخواین هرگز نیان سوره جن رو بخونید