2789

از عصر دارم خودخوری میکنم چرا نموندم یدور طرفو قهوه ای کنم

امروز از یه کوچه اومدم برم تو دو طرفه بود منتها از این تنگا که دو طرف ماشین پارک بود فقط بزور از وسطش میشد رد شد یکمشو که رفتم یکی از جای پارکش دراومد اون خیلی راحت میتونست بره سرجاش من رد شم 😐 ولی همینجوری اومد جلو گفتم عب نداره بزار یکم برم عقب تر شاید رد بشه احمق انگار ارث باباشو خوردم یه تکون نداد فرمونو حتی اینور اونور کنه هعی بوق زد اعصابم بهم ریخت ماشین خورد به این ایرانیت سر کوچه که واسه ساختمون سازی بود انقدر خراب شد هم یه تیکه رفت تو هم کلی مالیده شده دو تا مرده اونجا بودن گفتن نه چیزی نشده برو فک کنم فهمید پیاده بشم با مرده دعوام میشه

اه اعصابم خورده🥲🥲

من چند ساله رانندگی میکنم اینجوریشو ندیده بودم یه مرد احمق بود از اینا که تا ته حلقشون یقشون میبندن که خفه بشن

ون امروز ینفرو بد قهوه ای کردم

آداب معاشرت در فضای مجازی را بلد باشیم... فضای مجازی جدا از فضای واقعی نیست و آنچه که به صورت حضوری و فیزیکی انجام نمیدیم یا نمیگیم، در فضای آنلاین هم نباید انجام بدیم... قبل از فرستادن هر پیامی برای هر کسی،از خودمان بپرسیم که آیا در موقعیت حضوری هم ازین ادبیات استفاده میکنیم....

منم مثل توام گاهی یه اتفاقی میفته جواب طرف و نمیدم خودخوذی میکنم چرا جواب ندادم بعد همس تو ذهنم هیییی تکرارش میکنم😂

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش منم میکردم قشنگ از این آدما بود که بدم میاد ازش خیلی پشیمونم

من قشنگ از خجالتش دراومدم

آداب معاشرت در فضای مجازی را بلد باشیم... فضای مجازی جدا از فضای واقعی نیست و آنچه که به صورت حضوری و فیزیکی انجام نمیدیم یا نمیگیم، در فضای آنلاین هم نباید انجام بدیم... قبل از فرستادن هر پیامی برای هر کسی،از خودمان بپرسیم که آیا در موقعیت حضوری هم ازین ادبیات استفاده میکنیم....

منم مثل توام گاهی یه اتفاقی میفته جواب طرف و نمیدم خودخوذی میکنم چرا جواب ندادم بعد همس تو ذهنم هییی ...

نمیدونستم اینجوری خورده اگه خودم پیاده میشدم حداقل ۴ تا درشت بارش میکردم