2777
2789
عنوان

من با این مرد چیکار کنم

914 بازدید | 59 پست

من یه دختر ۱۰ ماهه دارم و الانم باردارم حالم اصلا خوب نیست حالت تهوع اینا دارم شدید شوهرم همش انتظار داره برای غذاهای رنگ و وارنگ درست کنم و الانم ک امروز شیفته اومدم خونه مامانم (مامانم اینا بنایی دارن ) میگه برای خودمو و سه تا از همکارام سحری بفرست منم روم نمیشه ب بابام اینا بگم برای همکارایه شوهرم باید سحری بدم بهش گفتم نمیشه و اینا الان زنگ زده اره درست کردی گفتم نه شروع کرد چرت و پرت گفتن و اهرم گفت یه خط طلبت قطع کرد خسته شدم از دست این بی درکیاش چیکار کنم😭😢

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤

خب از رستوران بگیرن. غذای اونها به شما چه. چقدر مردها پر توقعن تو رو خدا.

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بهش شرایطتو توصیح بده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

همه شون بي دركن فكر كن من باردار بودم دو ماهه اول لك بيني داشتم استراحت مطلق بودم ديوانه رفيقش و زنش و از شهرستان دعوت كرده بود دوروز خونمون وااااااي داشتم رواني ميشدم گفتم من بايد بخوابم😳😳😳

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!

چقدر پرتوقع و پر رو😞بگو برای منم تو باید غذا درست کنی اونوقت انتظار داری برای دوستات هم غذا آماده کنم😞

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

ببخشید انقدر رک میگم عزیزم خب تو که میبینی شوهرت درکت نمیکنه و همراهت نیس چرا دوباره به خودت سختی دادی و باردار شدی چون حتما تو بچه داری هم کمکت نمیکنه 

زندگی دشوار است مثل کبریت کشیدن در باد
چهادم بی فکریه

بخدا خیلی  برای خودش میتونستم بفرستم ولی من وظیفه ندارم غذای همکاراشو بدم ک اونم خونه ی مامانمم خودمم حالم خوب نیست اصلا

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤