2789
عنوان

عشق اول مردا

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 28 پست

راستش من تا اونجایی که فهمیدم دخترا شکست عشقی اولشون بدترین مورد داخل زندگیشون طوری که با هر کس میوفتن همش اون طرف با نفر اولی مقایسه میکنن

ولی پسرا وقتی بار اول شونه سعی میکنم طرف هر طور شده نگه دارن طرف اگه بذاره بره پسره اون موقع ساز کار دخترا میاد دستش بعد چی میشه هول میگه اون دختره ولم کرد پس همشون همینن منم میگیرم ول میکنم فقط لذت خودمو میبرم همین 🙃

من کلا زیاد ب عشق اول اعتقاد ندارم اصولا یه حس زود گذر اشتباه بوده

تایم دوستی باهمسرم ی چند روز باهم کات بودیم سر یه گند کاری من و یه دختره سیریش دیگ ولی اون چند روزم روزی دوسه بار زنگ میزد امارمو میگرفت من کجام چ میکنم😂

دختره بعد ۴ سال برگشته بود دلیل جدایشونم خود همسرم کات کرد چون دختره با یه پسر چت کرده بود ۴ سال باهمون بود و بعد رابطشون تموم شد برگشت سراغ همسرم(درواقع عشق اول)برای جفتشون اولی بوده

بعد بمن گفت میدونی کی رنگم زده کی برگشته وفلان گفتم خب دوس داری باهم بمون گفت اگ میخواستمش الان ب تو زنگ نمیزدم اون ادم برای من تموم شده ی رابطه اشتباه بوده یه حس زود گذر

دقیقا خودمم نسبت ب ادمای قبل همسرم همینم

پس زیاد نمیشه حساب کرد ب عشق اول واین داستانا

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم همین فکرو میکردم همیشه

خب چیشد ک نظرت عوض شد

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
منم دیوونه شدم نمیتونم اصلا دیگه به کسی نزدیک بشم

ازدواج نکردی هنوز؟

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

نه باباا ازدواج چیه😂

او فک کردم اردواج کردی حالا ببین من چی میکشم😂

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

اون عشق اولت بود؟🥲

نه ولی عشق اولم هم باز نفر سوم اومد بینمون

کلا برا من رابطه نحسه

یک سری دخترا انقدر بیشعور شدن که با اینکه میدونن طرف با کسیه ولی کرم میریزن و پسرا هم دلشون دریا و اقیانوس

راستش من تا اونجایی که فهمیدم دخترا شکست عشقی اولشون بدترین مورد داخل زندگیشون طوری که با هر کس میوف ...

بهترین کارو تو میکنی

چجوری احساساتتو درگیر نمیکنی؟

من کلا زیاد ب عشق اول اعتقاد ندارم اصولا یه حس زود گذر اشتباه بودهتایم دوستی باهمسرم ی چند روز باهم ...

چقدر همچین آدمایی پررو هستن آخه خودشم برگشته 😑

بنظرم همسر شما عاشق شما بوده نه اون شاید اونو دوست داشته ولی مطمعناااا عاشق شماست🥰

بهترین کارو تو میکنی چجوری احساساتتو درگیر نمیکنی؟

خانم من پسرم 😂

من واردش نشدم خدارو شکر ولی دوستام زیاد دیدم

مثلا یکی دوستم با یه نفر وارد رابطه شد دختره از اون هولا بود بعد یه مدت که دختره حوصلش نکشید از دوستمم هی خرجی میخاست دیگه مجبور شد کات کنه دختره واسش فرقی نداشت زیاد در عوض الا همون دوستم لاشی شده چون عادی شده واسش ولی امکان داره با دختری بره که تابحال رل نزده و احساسی باشه بعد یه مدت رفیقم یکم حس کنه که با دختره نمیسازه سریع ولش میکنه دیگه چرخه همینطور میچرخه اون وسط چند تا آدم ساده آسیب میبینن ببخشید که طولانی شد

چقدر همچین آدمایی پررو هستن آخه خودشم برگشته 😑بنظرم همسر شما عاشق شما بوده نه اون شاید اونو دوست دا ...

دید بهتر پیدا نمیکنه برگشت 😂جالبه انتظار داشت بره بگیرتش

ببین شاید اون تایم فک میکرد ک عاشقشه بدون اون نمیتونه ولی یه حس زود گذر بود با یه اشتباه کوچیک ازش گذشت زمان گذشت تافهمید عشق واقعی وعمیق نبوده ولی همون ادم ک از اشتباه کوچیک اون نگذشت

بدترین وبزرگترین اشتباهات منو ببخشید ن یکبار ۱۰ بار بخشید وکنار من موند ترکم نکرد اینجا میشه متوجه شد کدوم عشق واقعیه

من خودمم تجربه همچین روابطیوداشتم

زیاد خودت درگیر عشق اول وفلان نکن

ببین برای توچجوریه برای توچیکار میکنه

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️