2777
2789
عنوان

آیا به جن اعتقاد دارین؟؟؟

406 بازدید | 45 پست

آیا به جن اعتقاد دارید؟

نترسید!این جن در واقع کاری با شما ندارد . فقط باعث و بانی یکی از مشکلات خانه ماست، که تا کنون راه حلی برایش پیدا نشده.

خدمتتان عارضم این خانه ی ما را از صبح بشور،بساب و مرتب کن انگار نه انگار و تمام تلاش هایمان برای مرتب نگه داشتنش مانند ساختن خانه ای از کاه در مسیر توفان است که پایه های سُستش چند لحظه بیشتر دوام ندارد و در اسرع وقت فرو میریزد.

خب این ها چه ربطی به جن داشت؟خب تمام این ها تقصیر کسی نیست جز یک جنِ از خدا بی خبر

شاید فکر میکنید ما در خانه مان جن داریم؟کاش اینطور بود اما متاسفانه جن مورد نظر هم اکنون در دسترس نمیباشد و دست ما مانده و یک خروار پوست گردو

از مادرم شنیده ام که او نیز از مادرشان شنیده که مادرش نقل کرده است که چندین و چند نسل پیش در خانواده ی مادریش که اتفاقا خان هم بوده اند یک جن بخت برگشته با این خیال که خیلی زرنگ است برای دزدی به دانجا رفته  ولی از آنجا که شانسش به آن حیوان نجیب که گوش هایش کمی درازتر از حد معمول است نرفته بود ،رسوا و گرفتار می شود.

زان پس اهل خانه بدون هیچ رحم وشفقتی او را در بند خود گرفته و هرچه کار سخت و مشقت بار بوده است بر دوش او گذاشته اند و آنقدر و آنقدر از او کار کشیدند تا جن مربوطه به تنگ آمده و چون کاری از دستش بر نمی آمده شروع به نعل و نفرین میکند.

در ادامه جن عزیز طی اقدامی بی فکرانه و عجولانه این گونه می نالد:"الهی تا هفتاد و هفت هزار نسلتان خانه ای آشفته بازار داشته باشند و هر کاری هم کنند شلختگی و هردم هربیلی از خصیصه های بارزشان باشد....."

خلاصه این که میگویند وقتی جن نادانی یک سنگ در چاه می اندازد صد آدم عاقل کاری ازشان ساخته نیست، حکایت ماست.

نفرین جن مذکور صاف زده به کمر خانه ی ما و او را از چند ناحیه فلج نموده است

حالا من مانده ام که اجنه متوسط عمرشان چقدر است؟آیا امکان دارد هنوز ایشان در قید حیات باشند؟

جن عزیز اگر هنوز زنده اید و به دیار باقی نشتافته اید من از پشت همین تریبون شما را به یک جلسه مذاکره دعوت می کنم که گزینه های روی میزتان را اعلام نموده و انشالا صلح نماییم!

شما بیاید پای میز مذاکره ،پشیمان نخواهید شد بنده تضمین می کنم!

وقتی فهمیدم دنیا یه غوله زشته نشستم و ناخوناشو لاک زدم:)

چه جورم لنتی از نزدیک زیارتش کردم خیلی زشته  

یا خودا نیاد سراغم  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوده ناکسشم..جن هستم  ☻👻👻👻👻👽👽👻👻💀💀💀👻👻👽👽👽👾😱😱😱😱😱😱

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

روز اول ماه رمضونم اونم‌لحظه های اذان مگه میشه به چیزی جز یاد خدا بود؟

چی بگم‌ والا

فاز مردم چیه

نمیدونم اگه به همسرم این رازو بگم ناراحت میشه یا خوشحال؟! ولی تازه وقتی عاشقش شدم که فهمیدم پدر بچم شده،الهی فدای جفتتون بشم فرشته های بی بال من

بامزه بود

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

من هرچیزی که تو قرآن اومده رو قبول دارم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

بله دوست عزیز وجود داره و درقران سوره ایی بنامش اومده پس هست! و حتی در یک جنگ جعفر جنی از حضرت علی ع میخواد ک ب کمکش برن,ک حضرت قبول نمیکنه و میگه جنگ نابرابر میشه! پس هست,ولی خداوند برای اونها هم ی محیط دیگه قرار داده ک از درک ما خارجه.

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم
نخوندم ترسیدم

بامزس بخون