2789

شوهرم برای تولد ساعت هوشمند خرید بنده خدا بهم گفت گرون هم گرفته خیلی دوسش دارم ، خواهر شوهرم اومد برای یه هفته ازم قرض گرفت منم بهش دادم ، دوماه گذشته اصلا به روی خودش نیورد منم دیدم اصلا چیزی نمیگه بهش گفتم سارا جون ببخشید میشه ساعتم رو بدی لازمش دارم بعدش. گفت وای راست میگی ببخشید اصلا یادم رفت الان برات میارمش ( ما باهم توی خونه ویلایی چندطبقه زندگی میکنیم ) دوباره ازش خبری نشد دوهفته گذشت منم دیدم نمیخواد بده سربسته دوباره به ساعت اشاره کردم اینم اصلا هیچ به هیچ ، به شوهرم گفتم محترمانه بهش بگه که تا شوهرم بهش گفت رفتم خونشون دیدم ساعتم رو آورد گفت ببخشید که چندماه طول کشید و ساعت هوشمندم رو داد ولی خیلی سرسنگین بود بعدش هم رفت توی اتاق و اصلا پیشم ننشست که حتی شوهرم بعدش گفت این چرا اینقدر قیافه گرفته بود گفتم ولش کن مهم نیست الان من شدم آدم بده

هروقت چیزی ازم قرض گرفت یا داغونش کرد یا خیلی دیر بهم پس داد یا اصلا پس نداد منم هیچ وقت چیزی بهش نگفتم این اولین بار بود که جدی رفتار کردم و تا وسیله ام رو پس نگرفتم بیخیال نشدم الان واسه من قیافه گرفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هروقت چیزی ازم قرض گرفت یا داغونش کرد یا خیلی دیر بهم پس داد یا اصلا پس نداد منم هیچ وقت چیزی بهش نگ ...

خوب کردی این. مثل خواهر منه یه چیز بهش قرض میدم دیگه صاحبشمیشه اصلا پس دادن تو کارش نیست

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی