2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دوقلوهای من به خاطر نارس دنیا اومدنشون کاملا رنگ پوسشون قرمز قرمز بود ولی الان سفیدن😊

خـداجـونم ممنونـم ازتـ ..به خاطر همسـر مهربـوونـ ..به خاطر دوقلوهای شیطـوونـ ..به خاطر نیم دونه ای که بهم هدیـه دادی و..پس گرفتیـ ..میدونم الان جاش بهتر از دلـ💔ـه منهـ ..لطفا مواظبش باشـ ..👼

آره وقتی دنیا اومد فوق العاده رنگ پوستش تیره بود و پر مو الان رنگ پوستش روشن شده

دختر من وقتی دنیا اومد سفید بود الان که دوماهه اس داره سبزه میشه 😐

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔
رنگ پوست نوزاد بارنگ پوست دستش زمان تولد یکی میشه 

دختره من خیلی سفید بود وقتی بدنیا اومد بعد که زردی گرفت سبزه شد. هنوزم زردی طول کشیده داره که داره کم کم از بین میره. میخواستم بدونم سفید میشه یا نه. البته پوست پشت دستش الانم سفیده

دختره من خیلی سفید بود وقتی بدنیا اومد بعد که زردی گرفت سبزه شد. هنوزم زردی طول کشیده داره که داره ک ...

مگه دخترت الان چند وقتشه؟

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔
۲ماهشه

تا الان زردی داره؟؟؟؟ اگه داره تپل میشه طبیعیه تو پنج شش ماهگی پوستش روشنتر میشه

دختره من خیلی سفید بود وقتی بدنیا اومد بعد که زردی گرفت سبزه شد. هنوزم زردی طول کشیده داره که داره ک ...

آره گلم  تمام نوزادا بعد از چند ماه پوست صورتشون به رنگ پوست دستشون میشه دختر منم همین بود