2777
2789
عنوان

چکارکنم از دست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1445 بازدید | 110 پست
میدونی منم خوشم نمیاد اشغال ببرم ولی میخاستم حداقل اجازه اینو داشته باشم تا در مجتمع برم حداقل تا او ...

آره عزیزم درکت میکنم. حس میکنی تو قفسی و یکی دیگه داره برات تصمیم میگیره.

من کلا با از خودگذشتگی و کوتاه اومدنای بی مورد خانوما مخالفم.

به نظرم زن عقل داره و نیازی به اجازه هیچکس نداره هیچ جا از صحبتامم نگفتم کوتاه بیا گفتم باآرامش و درایت سعی کن به خواستت برسی که شوهرت فک کنه به همه حرفاش گوش دادی و رئیسه اما خودتم از هیچ خواسته معقولت نگذشته باشی

آره عزیزم درکت میکنم. حس میکنی تو قفسی و یکی دیگه داره برات تصمیم میگیره. من کلا با از خودگذشتگی و ...

با ارامش و درایت چکار کنم هر چی میگم اون حرف خودشو میزنه و من حوصله دعوا ندارم ادامه نمیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ارامش و درایت چکار کنم هر چی میگم اون حرف خودشو میزنه و من حوصله دعوا ندارم ادامه نمیدم

عزیزم فعلا صبر کن سعی کن با دوست یا فامیلی که شوهرشون به زنشون استقلال میده بیشتر معاشرت کنی خیلی میتونه تاثیر گذار باشه

خب مشکل همین دعواس دیگه!من یه تاپیک داشتم اگه بخونی میبینی یه دنده ترازشوهرمن خدانیافریده😁😁😁

اولا باهاش بحث میکردم بدتر میشد یه مدت اصلا بحث نکردم هرچی میگفت اون داد میزد من با لبخند و آرامش جواب میدادم مثلا بهم گفت دیگه تنها نرو بیرون خندیدم گفتم من از خدامه تنها نرم تا تورو دارم هرجا میخوام برم ترجیح میدم کنارم باشی!!! یعنی حرفی میزدم که هم حس میکرد دوسش دارم هم دلیلی واسه ادامه بحث نداشت منم ادامه نمیدادم یه مدت که دید واقعا من نمیخوام باهاش کل کل کنم خودش توهمه مسائل آرومتر شد.

الان درسته دوس نداره تنها برم اما اگه شرایط پیش بیاد و مجبور باشم حرفی نمیزنه