2789

سلام من خودم یه بار تو عقد جدا شدم

اما اطرافیانم هرکسی ک جدا شده مقصر شوهرش بوده.یا شوره خسیس بودا یا معتاد یا خیانت کرده.البته رن بد هم داریم ک مقصر آقایون نیستن

اما من ب دو دلیل دوست ندارم با مردی ک قبلا زن داشته ازدواج کنم.دلیل اول ک میترسم اون آقا مشکل داشته ک زنش جدا شده

دلیل دوم میترسم منو همش مقایسه کنه از لحاظ ظاهری.احه من تو ازدواج قبلیم شوهر سابقم همش منو با دوست دخترا قبلیش مقایسهرمیکرد.حتی با دخترای فامیل.همش میگفت فلانی از تو سفید تره سینه هاش بزرگ تره خوشگلتره و...

اینجا کسی هست با مردی ک قبلا طلاق گرفته وبچه نداره ازدواج کرده باشه؟

راضی هستین؟زن قبلیش میبینید اذیت نمیشید؟مقایسه نمیکنه و حرفی نمیزنه ک ناراحت بشین؟

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من خودم اهل مقایسه نیستم و اگه بدترین مرد دنیا هم ازدواج کنم بازم از شوهر سابقم بهتره چون حتی یه خصوصیات خوب هم نداشت

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

خودم نامزد بودم بهم زدم

شوهرم عقد بود طلاق گرفت

دختره خیانت کرده بود

اما حقیقتا الان که میگذره میفهمم اخلاقای بد شوهرم باعثش بوده

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

من راضیم

خب خداروشکر

چندسالدته و چندساله ک ازدواج کردین؟

زن قبلیش و میبینید اذیت نمیشی؟

خودتون ازدواج دومتون بود؟

فکر جالبی نیست

یعنی چی فکر جالبی نیست؟

تجربه خودمه

فقط حق طلاق بگیرین

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

اگه خوتستی با همچین شخصی ام ازدواج کنی سعی کن همسر قبلیشو پیدا کنی دلیل جدا شدنشو از زبون اون هم بشنوی

Ich bin da, aber nicht ganz hier... عاشق یادگیری زبان های مختلف اممم چینی کره ای آلمانی انگلیسی عربی پرتغالی و ترکی استانبولی از هر کدوممم یه ذره☝😍بلند پرواز و کمالگرا و بی عقل هستم🤝

خیانت هیچ توجیهی نداره

منم قبلا قضاوتش میکردم 🥲

نمیگم شوهرم بده نه

اما خب ...

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺