2821
2789
نه من اتاقم هنوز هست . معذب نیستم . خواهرم میگه بری خونه خودت من سختم میشه

نمیدونم من زایمان نکردم ولی خب حس میکنم آدم خونه خودش راحت تره

رویاها بی دلیل نمیمیرن ، حتما یه قاتلی دارن ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره سزارین بودم، مامانم ده روز موند پیشم، اما با مادرشوهر یک ساختمانم، با دخالتهاش و رفتارهاش، اذیتم ...

من مادرم فوت شده . از طرفی دوتا از خواهرهام شاغلن یکیشون بچه کوچیک داره . اونی هم که مجرده شاغله می گه من نمی تونم هم بیام پیش تو هم کارای خونه خودمون رو کنم . می دونم خانواده همسر کمکی نمی کنن ولی همسرم اصرار داره می گه نه می یان کارهات رو می کنن

مامانم 9 روز اومد پیشم روز نهم رفت

من مادرم که فوت شده . خواهرم که مجرده هم می گه نمی تونم هم بیام خونه ی تو هم کارای خونه ی خودمون رو کنم . از طرفی پدرم مشکل قلبی داره نمی شه تنها بمونه .

شما سزارین شدین ؟ من اخه سزارین می شم . پدرم می گه بیا اینجا همسرم می گه خونه خودمون باش .

اونجا برین برا مامانت بهتره دیگه نیاز نیست مامانت بنده خدا هم خونه خودشو تمیز کنه و رسیدگی کنه هم خونه شما

ده روزی بمونین خونه مامانت روبراه شدی برو خونتون

ده روز خونه مامانم

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤