2777
2789

همين ديگه

شعورم خوب چيزيه

همسايمون هرروز بچه هاشو ميفرسته تو حياط توپ بازي ساعت سه ونيم چهار

طفلي همسرم روزس ميخواست بخوابه نتونست از سرو صداشون

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا درست گفتی ...طبقه بالایی ما دو تا بچه داره ..فقط بدو بدو میکنندو جییییغ بلند میکشند از اون طرف مادرشون داد نیزنه که نکن و .... توی خونه ما لوسترها میلرزه ...اینقدر شعور اپارتمان نشینی رو ندارند😒 ...خودشونو خیلی هم بافرهنگ میدونند...بخدا خیلی اعصابم خرد میشه😞

خدایا شکرت  

واااییی جاری من میبینه بچش داره خورد میکنه همه چی رو و انقد میپره ک سقف طبقه پایینی داره میریزه بازم ب این بچه ی بیشعور و بی تربیت چیزی نمیگه هر دفعه اینا اومدن خونمون بیچاره همسایه طبقه پایینی از دست اینا سرسام گرفته

دستاش انقد قدرت داره که هر ترسی، هر تکه‌ی شکسته‌ای از من رو محکم نگهداره. این مرد به من احساس کامل بودن نمیده، باعث کامل شدن منه💙
وای عجب چیزی گفتی،همین الان دارم از صداشون روانی میشم بوق گرفتن دستشون کوچه رو گذاشتن رو سرشون

خب کوچه رو که دیگه نمیشه چیزی گفت 

از این گوشیا بگیرین که برای سر و صداست 

من خونه خواهر شوهرم دیدم موقع خواب میذاشت رو کوشش

همسرم  پسرام    بهانه ای برای نفس کشیدنم  
واقعا درست گفتی ...طبقه بالایی ما دو تا بچه داره ..فقط بدو بدو میکنندو جییییغ بلند میکشند از اون طرف ...

منم دوتا پسر دارم سعی میکنم واقعا ندون و جیغ نزنن 

ولی واقعا از دستم خارجه واقعا بجه متوجه نمیشه ندوه ننیفهمه اصلا هر چقدر هم توضیح دادم بازم نگام میکنن خیلی کوجولو هستن واسه درک ندویدنشون

همسرم  پسرام    بهانه ای برای نفس کشیدنم  
خب به مدیریت بگو  یا ساعت بازی براشون  م

تو حياط ما نيستن

يه باغه كه اطرافش يعالمه خونه و آپارتمان

پنجره اتاق ماهم رو به اين باغه كه هرروز سر ظهر بچه هاش توپ بازي ميكنن

فكركنم خودش ميخواد بخوابه اينارو ميفرسته تو حياط سرو صدا كنن خونش ساكت باشه

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه