2789
عنوان

تجربه تزریق اسپارتینا (تیرزپاتاید)

| مشاهده متن کامل بحث + 188024 بازدید | 1103 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام دوستان

من با هفته اول دوز ۷/۵خیلی خوب اشتهام کنترل شد دکتر برام زده بود

این هفته با همون روش دکتر خودم زدم ولی الان دو روز میگذره اشتهام تغییری نکرده بنظرتون برم رو ده؟اخه من با پنج اشتهام اولکی بود ولی بخاطر کم نکردن وزن اومدم رو هفت و نیم ولی با هفت و نیم هم فقط هفته اول رو اشتها نداشتم 🤕

سلام دوستان من با هفته اول دوز ۷/۵خیلی خوب اشتهام کنترل شد دکتر برام زده بود این هفته با همون روش دک ...

کاهش وزن نباید ملاک بالا بردن دوز باشه

اگه کاهش اشتها دارید یعنی همون دوز کافیه بزاتون

یه وقتی هم اینقدد کالری دریافتیتون پایین میاد که بدن میره فاز قحطی و دیگه وزن کم نمیشه

سخت است سر شب رمضان باشد و ناگاه چون صبح شود، ماه محرم شده باشد🖤(رهبر شهیدم) نفس ۷ سال نود هستم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد(کاربری دست دو شخص است)

ماگدا جان و دوستان گل مجازی..خواهش میکنم اگر میتونین جواب سوال منو بدین و منو راهنمایی کنین🙏من دوز ...

اگر من جای شما بودم به دوز ۷.۵ حداقل یک هفته دیگه وقت می دادم.

«...به خاطر بسپار که در زمین، مسافر و غریبی.»

اگر من جای شما بودم به دوز ۷.۵ حداقل یک هفته دیگه وقت می دادم.

سلام عزیز من یکدوره از قلم ۱۵استفاذه کردمو از ۸۳کیلو به ۷۲ رسیدم الان دو هفته است تمومشده و فعلا در توانمنیست بخرم قلمش روبه نظرت میلتاید بزنم به جاش خوبه؟ایندو هفته رو خودم وکنترل کردموزنمثابتمونده ولی میخوام بازم بیاد پایین

سلام عزیز من یکدوره از قلم ۱۵استفاذه کردمو از ۸۳کیلو به ۷۲ رسیدم الان دو هفته است تمومشده و فعلا در ...

سلام آره عزیزم مشکلی نداره

عزیزم اونم مثل قلم 15 اسپارتینا تنظیمی هست؟یدونه بخریم چقدر میشه باهاش زد؟ شما باهاش چقدر کم کردی؟

یادم نیست چقدر کم کردم

خیلی حالم رو خراب میکرد، تزریقش هم روزانه بود زیاد استفاده نکردم.

عزیزم اونم مثل قلم 15 اسپارتینا تنظیمی هست؟یدونه بخریم چقدر میشه باهاش زد؟ شما باهاش چقدر کم کردی؟

اون تنظیماتش اینجوریه که باهاش میتونی دوز ۰.۶ و ۱.۲ و ۱.۸ و ۲.۴ و ۳ بزنی. تزریقش هم روزانست.

از دوز پایین یعنی ۰.۶ شروع میکنی.

۲ هفته ۰.۶

۴ هفته ۱.۲

بعد ۱.۸ تا وقتی اشتها برگرده و دوز رو ببرید روی ۲.۴ و بعد هم ۳

چون شما اسپارتینا داشتی میزدی، اگر زودتر به اون دوزهای پایین عادت کردی و اشتهات پایین نیومد میتونی دوز رو بالا ببری.

با توجه به دوزی که میزنی ممکنه بین ۶ تا ۱۴ روز هر قلم رو بتونید استفاده کنید.

سلام ماگدا جان . عزیزم من با اسپارتینا دو تا دوز 2.5 زدم و در عرض دو هفته دو کیلو و نیم کاهش داشتم که دو کیلو مال هفته اول بود و نیم کیلو فقط هفته دوم کم شد اما بازم همین دوز رو تا 4 هفته ادامه میدم و بعدش میرم روی دوز 5. سوالم اینه که برای دوز 5 میتونم لانیسا بزنم به جای اسپارتینا؟ چون واقعا هزینه برام مهمه

سلام ماگدا جان . عزیزم من با اسپارتینا دو تا دوز 2.5 زدم و در عرض دو هفته دو کیلو و نیم کاهش داشتم ک ...

سلام عزیزم

بله حتما میتونید هیچ مشکلی نداره، فرقی ندارن با هم.

اتفاقا من با چند نفر هم برخورد داشتم که با لانیسا نتیجه خوبیم گرفته بودن.