2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

150 بازدید | 11 پست

سلام دوستان متخصص زنان خوب که تو زایمان طبیعی تبحر داشته باشه بعدشم عمل تنگی واژنو همون موقع انجام بده و باحوصله باشه و برای مریض وقت بزاره تو تهران میشناسین؟

من هنوز نتونستم دکتر خوبی پیدا کنم

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️
عمل تنگی واژن برا چی والا دوست من طبیعی زایید بخاطر بخیه ها که زدن خود بخود تنگ شده🤣

واقعا چ خوب 

آموختم ک خدا عشق است و عشق تنها خداست... و تو زیباترین و با ارزش ترین هدیه خدا به منی پسرم❤️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینایی ک اینجوری میکنن برای زایمان بعدی دچار مشکل نمیشن؟

نه در حد همون چندتا بخیس فکر نکنم مشکلی داشته باشه

نه عزیزم من هنوز بچه ای ندارم 2ماه عروسی کردم اما خاهرم پیش اون میرفت

من پیش ایشون میرم،کارشون عالیه تو سزارین و واقعا درجه یکن.عمل های زیبایی هم انجام میدن،ولی تو این پنج ماه که پیش ایشون میرم حتی یک نفرم ندیدم که پیششون طبیعی زایمان کرده باشن.تو نی نی سایتم گشتم نبود! خودم طبیعی میخوام ولی اینو شنیدم که گویا تاکیدشون رو سزارینه.خواهرتون طبیعی زایمان کردن؟راضی بودن؟

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤