2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد این بیبی چک چیه

6556 بازدید | 42 پست

سلام من تازه عضو نی نی سایت شدم میخواستم بدونم نظر شما درمورد این بیبی چک چیه،من پری هام منظم نیست این ماه علائم بارداری داشتم ،دیروز بیبی چک گذاشتم منفی بود،امروز اینجوری شد

خدایا شکرت😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مایعات باید زیاد بخورم؟ ی خط خییییلی کمرنگ اون پایینش افتاده تو عکس زیاد مشخص نیس

نه اگه هنوز مایعات نخوردی یکی دیگه بزن زیاد جیش ریختی فشارش دادی ایجور پخش شده فک کنم یا روی جای صافی نذاشتیش

دوستان صبحتون بخیر بدون علائم هم احتمال بارداری وجود داره سه روز قبل پری؟ من هیچ علائمی ندارم بجز گرفتگی عضلات اصلا علائم پریودی هم ندارم که همیشه داشتم

خدایا مواظب نی نیم باش خدایا ممنونم ازت   
من این ماه لکه های قهوه ای دیدم بنظرتون لانه گزینی بوده؟چند روز باید از لانه گزینی بگذره تا بیبی چک ...

چند روز تا پری مونده؟

چند روز تا پری مونده؟

عزیزم من پری هام منظم نیس اما ماه قبل ۲۶شدم امروز ی روز از پری گذشته،، دوسه روز پیش ب مدت دو یا سه روز لک قهوه ای دیدم که زیاد نبودن بعدشم دیگه ندیدم

خدایا شکرت😍
دوستان صبحتون بخیر بدون علائم هم احتمال بارداری وجود داره سه روز قبل پری؟ من هیچ علائمی ندارم بجز گر ...

یکی جواب منو بده خب 😞😞😞

دوستان صبحتون بخیر بدون علائم هم احتمال بارداری وجود داره سه روز قبل پری؟ من هیچ علائمی ندارم بجز گر ...

آره عزیزم همه که علایم ندارن

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️