2777
2789
عنوان

دعاتون کردم بچه های نی نی سایت

96 بازدید | 25 پست

سلام بچه های نی نی سایت دعاکردم توی قنوت نمازشبم اوناییکه بچه میخان اوناییکه کار برای شوهراشون اوناییکه خونه میخان اوناییکه هدایت جووناشون میخان اوناییکه سلامتی عزیزاشون مخصوصا بچهاشون میخان در راسشون برای اون عزیزانیکه تیکر شفای بچهاشون گذاشتن برا همه دعاکردم شماه دعاکنید زمینم فروش بره صاحبخونه بشم اگه دوست داشتید صلوات بفرستید برای گره گشایی از کارم ممنونتونم 

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 

انشالله صلاحت انجام بشه

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم عزیزای دلم ان شاالله خدا کمکم کنه هرشب واستون دعامیکنم ب امیدخودش 

تیکر مستقل شدنمه ,لطفاواسم صلوات بفرستید واسه مستقل شدنم ازخانواده همسرم دلم ارامش میخاد باصلواتتون بم ارامش بدیدمرسی 
الهی قربونت برم من مرسی عزیزم خدا صدات و بشنوه به حق این ماه عزیز گره از مشکلاتتم باز بشه و زوذ ب ...

قربونت برم عزیزدلم اسم تک تک نبردم ولی خیلی گفتم خدایا خانمهای نی نی سایت دست ب دعاشدم برای تمامی حاجات همه خواهرای گلم 

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢

دوستان برای منم دعا کنید.خیلی محتاج دعا هستم.

لطفا همتون دعا کنید انشاءالله خدا از دهن شما بشنوه و قبول کنه.

به نیت امضام دوستان عزیز

یه صلوات برای خوب شدن رابطه ی شوهرم با بابام بفرستین.خیلی تو عذاب هستم ودلتنگشونم.ممنون اگه صلوات بفرستین و دعا کنید.

فرای دل مهربونت ۵ تاحمدو صلوات فرستادم دعام کن منم تا اخر ماه رمضون برم خونه خودم کار شوهرمم ردیف شه اسمم شهرزاده

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید محتاجم به دعاتون دوست جونام😍اونایی رو که لایک میکنم یعنی صلواتی رو که خواستن براشون فرستادم😍
دوستان برای منم دعا کنید.خیلی محتاج دعا هستم. لطفا همتون دعا کنید انشاءالله خدا از دهن شما بشنوه و ...

صلوات غرستادم عزیزم اللهم صل علی محمدا وال محمد وعجل فرجهم

فرای دل مهربونت ۵ تاحمدو صلوات فرستادم دعام کن منم تا اخر ماه رمضون برم خونه خودم کار شوهرمم ردیف شه ...

چشم گلم اتفاقا دعای مخصوص داشتم برا اوناییکه مثه خودم در ب در دنبال خونن اوناییکه محتاج کارن برای شوهراشون خداروشکر همسر من سرکاره ولی خب میفهمم تواین وضعیت سخته مرد بیکارباشه