2821
2789
نوش جونتون 

مرسی عزیزم😘

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
دیزاینت منو هلاک کرده دختر

😄😄😄

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

گوجه سبزا طفلکی ها از ترس رفتن پشت کاهو قایم شدن 😢

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!

ای جااااانم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍  گوجه سبز و اون ظرفه گل و سرخو عشقههههه😍😍😍😍😋😋😋😋😋😋

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
 گوجه سبزا طفلکی ها از ترس رفتن پشت کاهو قایم شدن 😢

سه تا کتلت برداشت بینشون پنیرپیتزا گذاشت وای محشر بودنا

یادته با ام حسین و خاله ریزه و شیرین منتطر

فقط بگو دعوا شد؟😆😆😆

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
عکس دماغ😄😄 بیا دوباره عکس غذا رو گذاشتم برش دار

تو محشری از همه سرییییی تو افسونگری تو حور و پریییییییییییی 😍🌹

الی یه کم سس بریز رو کاهو و گوجه ها

خورده شدن عزیزم

مثلا غذا رژیمیه سس نریختیم😁😁

سه تا کتلت برداشت بینشون پنیرپیتزا گذاشت وای محشر بودنا

خوب همون دیگه پیش خودشون گفتن وقتی این کارا یا کتکت کرده با ما ببین چی کار میکنه

#نه به خشونت علیه بچه گوجه سبزها

خوب همون دیگه پیش خودشون گفتن وقتی این کارا یا کتکت کرده با ما ببین چی کار میکنه #نه به خشونت ...

😄😄

دقیقا

ترسیده بودن بیچاره ها

منم برم سحری بخورم و گوجه سبز 😋 دلتون بسوزه ما سوهان داریم شما ندارین 😛 من بستنی دارم شما ندارین 😛 همش ماله خودمه 😋

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز