2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هرسال مثل امسال نیست عقلم خوب چیزیه.

چی میگی خووهر توهمون دوران بکش بکش ملت داشتن میرفتن شمال عید ک جای خودشوداره دیگه

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

خب جون نکن! از راه درست پول دربیار و درست هم خرج کن!انگار بقیه دلشون نمیخواد دلخوشی داشته باشن دوست ...

هشتاد درصد جامعه لباس نمیخرن؟این همه جمعیت تو بازار ۲۰ درصد مردمع؟بهتره ت دروغ نگی و یکم یا نگا به دورت بندازی همین

خب جون نکن! از راه درست پول دربیار و درست هم خرج کن!انگار بقیه دلشون نمیخواد دلخوشی داشته باشن دوست ...

حقیقتا ریال ایران تفاوتی با عنبرنساء نداره عمرمون با کلمه نحس مذاکرات به فنا رفت مردم دیگه خستن از اینکار به هر دری زدن باز نشده

ولی هیچ تغییری نمیکنه اونی که زده خورده برده ب اتیش بین مردم نگاه میکنه و لنگشو رو لنگش مبندازه جون منو و تو به خطر میوفته نه مسئول فاسد

من اینو عاقلانه نمیدونم

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی مربای توتفرنگی من؛ شیرینترین اشتباه زندگیم بودی.مربای توتفرنگی من؛ کاش هیچوقت تموم نمیشدی...‏همه گفتند ك نگاهت تاوان داردمن دیوانه چرا نگاهت کردم:)

از چی داری فشار میخوری میشه بگی؟من گفتم چرا مردم میرن؟من گفتم چرا کسی فلان کارا کرده؟تونسته کرده ب م ...

والا من جواب سوال شما رو همون صفحه اول دادم و اینجا هم واضح نوشتم مخاطبم کیه. ننوشتم؟

اصلا من کدوم اینا رو گفتم و اگه نگفتم و بلدی بخونی و به من میگی دروغگو دیگه چیزی لایقت نیست!

البته اونجا که نوشتی به کوری چشم... معلومه از کدوم قماشی چون هیچکس جز یه عده خاصی اینو نمیگه و همینه نخونده منتظر فحش و توهینی. تاپیکم در همین راستاس.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
هشتاد درصد جامعه لباس نمیخرن؟این همه جمعیت تو بازار ۲۰ درصد مردمع؟بهتره ت دروغ نگی و یکم یا نگا به د ...

نمیدونم والا. ریاضی و اقتصاد اینجوری میگن لابد من و اونا دروغگوییم و سرکار که دنبال کوری ملتی بر حق!!!!!!!!!!!!!

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
والا من جواب سوال شما رو همون صفحه اول دادم و اینجا هم واضح نوشتم مخاطبم کیه. ننوشتم؟اصلا من کدوم ای ...

اونکه خودتی یا یکی از طرفداراته احتمالا با اکانت فیک😂من منظورم همین آدمای انرژی مثل تو بودن واقعا ک چش دیدن خوشحالی مردم و ندارید

اونکه خودتی یا یکی از طرفداراته احتمالا با اکانت فیک😂من منظورم همین آدمای انرژی مثل تو بودن واقعا ک ...

خوشی؟ فعلا که خدا حسابی زده تو سرت جوری که برای چندرغاز شرف و شعورتم کنار گذاشتی. چون ذاتت اینه روز به روز بدبختتر هم میشی. انشالله هم زندگی من به همین روال میمونه هم سرکار. ارزش دیدن پیام بعدیو نداری

بابا تورو خدا یک ذره دل داشته باشید انسانیت هم خوب چیزیه عید دوماه دیگه است تو اواخر اسفند این تایپک ها با عقل جور در میاد نه الان ...به این فکر کنید که کلی کاربر عزیز از دست دادن و با حرف های شما یاد عید میفتن و میبینن امسال عید ندارن ....نکنیدلطفا تایپک هاتون رو به وقتش بزنید غم عزیز بد دردیه🙂🙂🙂💔💔

کاربر قدیمی هستم.... جواب تمام نظرات و ریپلای ها رو با احترام میدم... تبادل نظر دوست دارم.... مگر دو حالت چشمم نبینه گم شه نظرت که عذر میخوام واقعا🤍 یا اگه تو تایپک آنلاین بودم ولی دیدی جوابتو ندادم بدون حتی لایق بحث هم نیستی 🖤🌱بقیه امضامو گزارش زدن و پاک شد ....هی 🙂

هرسال مثل امسال نیست عقلم خوب چیزیه.

۱۸ ۱۹ دی وسط اعتراض تازه شروع شد همون روز گفتن همه شهرا ب علت برودت هوا تعطیل و به هدفشون رسیدن و جاده های شمال ترافیک غلغله

واقعا عقلم خوب چیزیه

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی مربای توتفرنگی من؛ شیرینترین اشتباه زندگیم بودی.مربای توتفرنگی من؛ کاش هیچوقت تموم نمیشدی...‏همه گفتند ك نگاهت تاوان داردمن دیوانه چرا نگاهت کردم:)

۱۸ ۱۹ دی وسط اعتراض تازه شروع شد همون روز گفتن همه شهرا ب علت برودت هوا تعطیل و به هدفشون رسیدن و جا ...

بله بعدشم خبر اومد و عکس و فیلم که هیچکس تو جاده نیست و خبر جعلیه ؛به من نمیخواد بگی ۱۵ ساله خبرنگارم

بله بعدشم خبر اومد و عکس و فیلم که هیچکس تو جاده نیست و خبر جعلیه ؛به من نمیخواد بگی ۱۵ ساله خبرنگار ...

به من نمیخاد بگی که خودم رشت زندگی میکنم

خانم خبرنگار بلند میشدی حضوری میومدی گزارش میگرفتی

شهرمون به گند کشیده شد

مغالطه میکنی حرفتون که میگید هیچکس فاقد استدلال عقلایی است