2789

منم حال ندارم، اینستا رو که باز میکنم گریه میکنم همش ولی آدم محکوم به ادامه دادن .نمیام تو یه تاپیک بنده خدای دیگه ضدحال بزنم بهش !!یه ذره درک و شعور و احترام هم خوب چیزیه!!! زندگی کردنه که هنره نه افسردگی و بازنده بودن !

اگه اسم کاربریم رو میبینی پس باهام نانازی برخورد کن چون همین جوری هستم "دقیقا".

با این همه درد چجوری بفکر عیدید؟؟😔

نمیدونم چرت بعضیا تو این شرایط بنزین رو اتیش میشن

انگار میخوان به زور درد و رنج و غم به اطرافیان تزریق کنن

چقدر ظالمانه

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی مربای توتفرنگی من؛ شیرینترین اشتباه زندگیم بودی.مربای توتفرنگی من؛ کاش هیچوقت تموم نمیشدی...‏همه گفتند ك نگاهت تاوان داردمن دیوانه چرا نگاهت کردم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم حال ندارم، اینستا رو که باز میکنم گریه میکنم همش ولی آدم محکوم به ادامه دادن .نمیام تو یه تاپیک ...

اینستا کارش همینه.. یه زمانی یه عکسایی پست میکردی کلا پیجتو میبست الان چطوریه که کلش پر شده ازین فیلما

شجاعت نترسیدن نیست، بلکه این است که با وجود تمامی ترس‌ها، همچنان به دنبال تحقق رویاهای خود باشیم. ماهی سیاه کوچولو از سقا می‌ترسید، اما اجازه نداد این ترس از سرعت حرکتش بکاهد...

اینایی که میگید همه آخرین مد میپوشن و سفرن و...

دقیقا میفرمایید با قیمت پایه هتل شبی سه تومن و پرس غذای ساده یه تومنی و بلیط حداقل ۱۰ تومنی که یعنی یه سفر سه روزه داخلی دو نفره ۵۰ تومن درمیاد و حقوقای ۲۰ تومنی چطوری میشه؟

کار از این مدل پروپاگاندا و اراجیفگویی گذشته؛ حتی شعورشون نمیرسه شماها رو یه مدت جمع کنن کمتر اعصاب مردمو بهم بریزید

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
واقعا حالت خوبه

من خوبم من دوسندارم شبیه افسرده ها زانوی غم بغل بگیرم یا ادا دربیارم که واییییییی من اصلا عید واسم مهم نیس من حالم بده شرایطیه ک برا همه هست گفتنش دردی دوا نمیکنه ولی شما انگار از این خوب بودن ناراحتی

اینایی که میگید همه آخرین مد میپوشن و سفرن و...دقیقا میفرمایید با قیمت پایه هتل شبی سه تومن و پرس غذ ...

منی که کل سال جون میکنم پول پس انداز میکنم برای یه دلخوشی کوچیک عید هرسال چی باید بگم ؟ دلخوشی همونم نداشته باشم؟

بمرم خرج کفن بدم اونو شما اروم میگیری

همه که هتل نمیرن خونه فامیل یا شهر مادری

ماشین هست

شبیه مه شده بودی،نه میشد در آغوشت گرفت و نه آنسوی تورا دید،تنها میشد در تو گم شد که شدم...لطیف و دور گریزی ،مگر خیال منی مربای توتفرنگی من؛ شیرینترین اشتباه زندگیم بودی.مربای توتفرنگی من؛ کاش هیچوقت تموم نمیشدی...‏همه گفتند ك نگاهت تاوان داردمن دیوانه چرا نگاهت کردم:)

اینایی که میگید همه آخرین مد میپوشن و سفرن و...دقیقا میفرمایید با قیمت پایه هتل شبی سه تومن و پرس غذ ...

از چی داری فشار میخوری میشه بگی؟من گفتم چرا مردم میرن؟من گفتم چرا کسی فلان کارا کرده؟تونسته کرده ب منو تو چ؟من صرفا پرسیدم اگر میدونید بگید ایتم های ترندی رو من گفتم بیا اینجا زار بزن؟من تاپیک طرفدار حکومت زدم؟حرف سیاسی زدم؟کاش بلد بودی بخونی حداقل چشاتا یک مسواک بزن

منی که کل سال جون میکنم پول پس انداز میکنم برای یه دلخوشی کوچیک عید هرسال چی باید بگم ؟ دلخوشی همون ...

نمیفهمن که

بابا اینا یه عده هستن که فقط صرفا دنبال اینن ی حرفی بزنن که کسی نگه لالن انگار خودشون سال ب دوازده ماه یک دست لباس نمیخرن ی مسافرت بی بیرون شهر نمیرن بیسچارساعت عزا گرفتن بابا اینا فیلمشونه ناراحت نشو عزیزم

منی که کل سال جون میکنم پول پس انداز میکنم برای یه دلخوشی کوچیک عید هرسال چی باید بگم ؟ دلخوشی همون ...

خب جون نکن! از راه درست پول دربیار و درست هم خرج کن!

انگار بقیه دلشون نمیخواد دلخوشی داشته باشن دوست دارن عزا بگیرن و فقیر باشن و بچه هاشون بیلباس بمونن!!!

من میگم دروغ نگید! وقتی هشتاد درصد جامعه دارن حقوق زیر ۵۰ تومن میگیرن در حالی که خط فقر هشتاد میلیونه؛ اینکه به دروغ بگید همه در حال کیف و تفریح و آرایش و خریدن یا نشونه کم عقلی شدیده یا کم عقلی کم و ببخشید بیشعدری زیاد که تصور کردین مردم از حال خودشون بیخبرن!

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
ایرانی و ایرانی امسال عید نداره؛تماممم

اوکی ولی خوبه که عید فقط بیای ترافیک ورودی های استان های شمالی رو ببینی

اهنگ و باند و بساط مشروبو و کبابو

تو شهرمون جای سوزن انداختنم نمیشه تو هر تعطیلاتی