2777
2789
عنوان

اولین زن شوهرداری که عاشقش شدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2439 بازدید | 55 پست
امضات چه باحاله  اقای مغروری هستی نه!؟؟احیانا شما خردادی  یا دی ماهی نیستی؟؟؟

نبخدا همش شایع اس 

امضامم الکییییییییه جو دادم مثلا خیلی مغرورم

😶

(آقا هستم   ) ‌یاد بگیر اگه بدی کردن بت، صاف کنی،ولی نره لبخندت...!  از اون مدلا من ندارم که بشینم پای حرف، از اون مدلام که حرف می زنم با یه اخم! من اینجوریم، چرا فکر میکنی باید مثه بقیه باشم؟
😨😨😨😨مگه نیست?

ولی دلیل نمیشه که اقایون تو سایت نباشن 😎

(آقا هستم   ) ‌یاد بگیر اگه بدی کردن بت، صاف کنی،ولی نره لبخندت...!  از اون مدلا من ندارم که بشینم پای حرف، از اون مدلام که حرف می زنم با یه اخم! من اینجوریم، چرا فکر میکنی باید مثه بقیه باشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سکوتی میکنم به سنگینیه ده تن 😥 کمرمو شکوندی امشب همه امیدم به تو بود😢

بیخیال بابا 

فیلم هندیش نکن حرفم ک خیلی هم بد نبود 

تاحالا به گزینه ی زندگی شخصی بقیه به من چه? فکر کردید. ?گزینه خوبیه بهش فکرکنید  
بیخیال بابا  فیلم هندیش نکن حرفم ک خیلی هم بد نبود

در شان امضات نبود   

معلومه که نیست. اینجا یه سایت عمومیه مثل همه سایتها. عمومی هم اسمش روشه که یعنی چی. خیلی تعجب کردم ...

جو اینجا زنونس و حرفای زنونه زده میشه راجع به حاملگی و زایمان و مشکلات زنونه. 

تاحالا به گزینه ی زندگی شخصی بقیه به من چه? فکر کردید. ?گزینه خوبیه بهش فکرکنید  
جو اینجا زنونس و حرفای زنونه زده میشه راجع به حاملگی و زایمان و مشکلات زنونه. 

هر مردی ممکنه زن داشته باشه و چه بسا زن باردار داشته باشه. ممکنه اونم نگران مسائل خانومش باشه و بیاد اینجا کمک بخواد، شاید به هر دلیلی خانومش نتونه بیاد.

شاید اصلا بخواد برای مشکلاتی که با خانومش داره از ما که خانوم هستیم و خانوما رو بهتر میشناسیم کمک بگیره.

و خیلی شایدهای دیگه...

درسته که جو زنونس ولی اگه یه آقایی با ادب و نزاکت اینجا حضور داشته باشه و مزاحمتی ایجاد نکنه چه ایرادی داره؟

نه میخوام بدونم چه ایرادی داره؟

نه... شما به من بگو

🍀برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم صلوات🍀
نبخدا همش شایع اس  امضامم الکییییییییه جو دادم مثلا خیلی مغرورم 😶

😁😁😁😁😁

اعتماد به هم مثل یه برچسبه.وقتی که از  جاش کنده شد! ممکنه دوباره بچسبه اما هرگز به محکمی اولین بار که از اون استفاده کردی نخواهد بود ...