(آقا هستم ) یاد بگیر اگه بدی کردن بت، صاف کنی،ولی نره لبخندت...! از اون مدلا من ندارم که بشینم پای حرف، از اون مدلام که حرف می زنم با یه اخم! من اینجوریم، چرا فکر میکنی باید مثه بقیه باشم؟
امضات چه باحاله اقای مغروری هستی نه!؟؟احیانا شما خردادی یا دی ماهی نیستی؟؟؟
نبخدا همش شایع اس
امضامم الکییییییییه جو دادم مثلا خیلی مغرورم
😶
(آقا هستم ) یاد بگیر اگه بدی کردن بت، صاف کنی،ولی نره لبخندت...! از اون مدلا من ندارم که بشینم پای حرف، از اون مدلام که حرف می زنم با یه اخم! من اینجوریم، چرا فکر میکنی باید مثه بقیه باشم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جو اینجا زنونس و حرفای زنونه زده میشه راجع به حاملگی و زایمان و مشکلات زنونه.
هر مردی ممکنه زن داشته باشه و چه بسا زن باردار داشته باشه. ممکنه اونم نگران مسائل خانومش باشه و بیاد اینجا کمک بخواد، شاید به هر دلیلی خانومش نتونه بیاد.
شاید اصلا بخواد برای مشکلاتی که با خانومش داره از ما که خانوم هستیم و خانوما رو بهتر میشناسیم کمک بگیره.
و خیلی شایدهای دیگه...
درسته که جو زنونس ولی اگه یه آقایی با ادب و نزاکت اینجا حضور داشته باشه و مزاحمتی ایجاد نکنه چه ایرادی داره؟