2777
2789
عنوان

بَشه ها بَشه ها بيايد كادوهامو ببينيد😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 108 پست

سالگردتون مبارک

کادوهاتم قشنگه.بخوشی استفاده کنی

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
ژان ژان😍😍😍 پایه اید منم عکس کادو تولدمو بزارم پز بدم؟😁😁😀

من سه پايه ام😘

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادکلن و بادی اسپلش امپر ممورایز و دستبند طلا😎 جوجه هم خواهرم خرید😂😍

عزیزممم مبارکههههه😍😍😍😍😍منم ۱۸ خرداد تفلدمههههه😁😁😁

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
پسر دارممم شازززده پسرررر به کس کسووووننششش نمیدممم به همه کسوووونش نمیدمممم😂😂😂😂

خدا بگم چكارت كنه.ي چيزِ بد خوندم🤣🤣

تيكرِ  روزشماري براي مامي شدنمه،ي گلُ پسر و ي پرنسس توو يكي از همين روزا خدا ميزاره توو دامنم،الهي آمين.به دعاي تك تكتون نياز دارم عزيزانم❤️😘
خدا بگم چكارت كنه.ي چيزِ بد خوندم🤣🤣

بییی ادددب😂😂😂

تقوا پیشه کککن😂😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
چیزی که دیدمو فراموش می کنم. من چیزی ندیدم.    

انكار بسيار اسيب زاست 

با واقعيت بايد كنار اومد 

اون يك كيك رد ولوت 

حتما خيلي هم خوشمزه بوده

🤪

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
مبارکه عزیز دلم😍😍😍😍❤❤ ممنون❤

فداتبشمممم😘😘😘😘

خوشبحالت .  مبارکته خدا زیادش کنه برات

مرسي عزيزم،ايشالا براي شما هم 

چیزی که دیدمو فراموش می کنم. من چیزی ندیدم.    

بِبَشّيد☹️

سالگردتون مبارک کادوهاتم قشنگه.بخوشی استفاده کنی

ممنونم دوستم